Ska placera mig själv i sängen nu...

Jag mår inge bra alttså, funderar på om det är luften i skolan som får mig att må dåligt. Det får jag spekulera mer i någon annan dag, nu blir det sängen med en kopp te!

Godmorgon!

Pigg? Neeeehe... Men måste man måste man! Har just ätit frukost och ska slänga på mig lite kläder och smink för att sedan ta bussen :)

Nu lägger jag skolböckerna bakom mig!

Eller i alla fall under sängen för att sedan sova... Efter en mysig lång promenad med Linnea & lite skolarbeten på mitt goda samvete!

Hem kommen från en helg i Västerås!

I helgen har jag varit i Västerås hos min far. Det har faktiskt varit himla kul att träffa honom blev bland annat lite shopping(update later)...

Men nu ska jag ner på stan en sväng och träffa Linnea!

Långpromenad, vitsippor & smoothie.

Idag blev det en lång promenad m Erika, bakade vitsippor & drack smoothie. Sen tog vi en till promenad. Blev ca 14km idag :) Mysigt var det i alla fall!
Fick kaffe till vitsipporna, inga fel inte!



Och vi orkade inte äta alla vitsippor... Men gott var det!

JAG ÄR KÄR!

LV plånbok, och jag blev såld!


Eftersom folk läser på fejjan...

Måste bara berätta om hur mycket jag grät idag, alla mina byxor har gåttsönder & jag hittar inga nya för att jag är för fet... :( gråtit mig svullen i fejjan om inte annat HA DET BRA

Alla hjärtans dag?..

Det är nog lite överskattat med alla hjärtans dag? Jag kanske skulle ta alla hjärtans dag på allvar om det blev en röd dag! Men ganksa onödigt eftersom så många inte har någon att fira den med?
Om jag skulle välja vad som skulle stå på menyn på alla hjärtans dag:



Gelehjärtan, klassiker!



Hjärtformad cholkad(godare än gelehjärtan)!



Röda roser! Andra blommer är inte okey!



Levande ljus!
Och kärlek kanske? haha jag vet inte, men detta är vad min inbillning säger!

Morgonen spenderas i sängen!

Det måste ju vara en perfekt lördags morgon? Ligga i sängen, kolla på Sex and the City medans solen lyser in!  JAG MÅR SÅ BRAA IDAG!!! Nästan lite sjukt hur lycklig jag är.
Den heliga boxen! Alla Sex and the City säsonger. Bäst????

En hel dag i mysdress!

Dagen spenderades på praktiken, vilken bestod av mycket kaffe idag!
Kvällen spenderades hemma hos Pg, där jag även umgicks med Erika & her boyfriend Nicklas :) Några glas vin och mys. Mycket bra dag överhuvudtaget!
Nu blir det några avsnitt Sex and the City<3... Åååh, lyckliga jag!
Älskar också färgen på min mysdress!

Problem dag?

Bakat bullar med barnen på praktiken idag inför utflykten i morgon, Det var mysigt!
Men sen var första bussen sen! detta blev anledningen till att jag missade själva nora-bussen från Örebro. Att gå fram och tillbaka i örebro resulterade i tröst shopping! Jag är trött, hej!


Pengar rullar in som de ska, det går bra nu!

Eller? Vem älskar inte att få en check helt oväntat i brevlådan?
Fick denna gooooding i brevlådan i fredags, Dock lite pinsamt att jag inte heter Kristin i mellannamn. Det är mamma som gör, jag heter Kristina.

;)

Vad gör jag när jag kommer hem?

Jo, jag slänger av mig byxorna och sätter mig i sängen för att kolla på Sex and the City! Det är välförtjänt när man åkte hemifrån 05.40 i morse, uuuuuhhhyy! hihi
Lovar att uppdatera bättre sen! :)

Sex and the city

Ligger ner bäddad i sängen och har börjat om med alla sex and the city avsnitten & säsongerna. Avsnitt 1, säsong 1 CHECK! nu blir det ett till sen ska jag somna, det är ett måste. Upp kl 5 i morgon, uuuhhy.

Läsk-beroende

Som de flesta vet är jag läsk-beroende. Eller ska jag kalla det beroende? Det ska jag nog. Idag unnade jag med en loka flaska, det kan ju inte räknas som läsk. Det är en vecka sedan jag drack läsk och jag är stolt!



Dålig update idag pga att jag bara har tvättat, inte så kul att läsa om?

Ligger i soffan och håller på att somna...

Så nu ska jag röra mig mot sängen... GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSPPPPPPPP!

Nu blir det melodifestivalen :)

Efter en god måltid, dipp-mat! Oststavar, gurka, morötter, vitlökskorvar, buffalo wings, vit kål med creme fresh & salsa sås. Mycket gott, nu blir det fruktsallad & vindruvor! mumsigt :)
Jag kanske inte är jätte pigg men melodiestivalen klarar jag väl?

Nu måste jag vakna!

Nu ska jag smörja in mitt ansikte med ansiktskräm, sminka mig och sedan bär det av till ica för att köpa lite ost & kycklingvingar bland annat. Ikväll blir det dipp tallrik till kvällsmat & fruktsallad till efterrätt!
Mellanmåls tips: Smoothie. MUMS!

Trött cheeeeey!

Men nu blir det lunch, kyckling nice!



Skönhetsinköp!

Igår sprang jag förbi H&M och köpte en mascara som till min stora lycka också hade extra pris den dagen! Idag så införskaffade jag mig nytt värmeskydd eftersom det jag har s-u-g-e-r! Köp aldrig Got2be's värmeskydd, TRESemmé's är både billigare och bättre!





FREDAGSMYS!

Ska bli en dag med riktigt(&nyttigt) fredagsmys! Ska bli skönt... En film & fruktsallad, med bland annat färsk annanas, kiwi, honungs melon, apelsin & mycket där till!



TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTT!

Vi får höras ikväll, nu blire fix, frulle & praktik!

Seg idag!

Ingen blogg dag i alla fall, men jag har varit på praktiken, tränat, hämtat ved osv. Men nu blir det en dusch och sedan bums i säng!
Budget 3595:-, IKEA.









Lyx upptill 16050:- för 160cmx200cm, sova tror jag det var?

Dagens vill ha!

En chihuahua! Vissa får mig bara att smälta, en hund som är bebis i 15 år :') Detta blev resultatet av en snabbkoll på blocket, åååh så söööta!


Inköpslistan för resten av veckan!


Ledig kväll!

Mycket uppskattat, idag ska jag endast äta och kolla på tv :) Mycket skönt att ha en hemma kväll för sig själv ibland! Jag börjar också trivas ganska bra på praktiken, men vi sitter mest och dricker kaffe... hihi, det är vad fröknarna gör på dagis ;)



Nu väntar sängen!

Måste leta på min kamera i morgon, får lite panik när jag inte vet vart den är...


Godnatt, KOMMER SOVA SÅ J*VLA BRA I NATT!

bredahöfter snyggare en smala?

Självklart!
Vilken person har snyggast höfter av dessa? Höfter i lagom mängd är sexigt på kvinnor. Väldigt ärligt sagt av mig måste jag säga!





Träning om 2h, innan det blir det en update ang på började dieten!

Började en diet igår (måndag). Börjar varje morgon med havregrynsgröt, 1 äpple & ett glas juice. Äter absolut inge potatis, pasta, ris eller bröd! Och självklart inge godis, chips & läsk!

RSS 2.0