Jobbsök

Hejsan, här ligger jag på golvet brevid sängen och söker jobb. Helt normalt för att vara jag. Ska upp till mamma & Mats och äta snart. Hoppas motivationen till jobbsökandet ska återupplivas lite nu.

Våren på gång?

Man kan ju hoppas, tog i alla fall tillfället i akt och gick ner till sjön Vikern med hunden. Skönt att träningen ger en del resultat så man faktiskt kan gå utan koppel. Men mycket träning återstår på alla håll och kanter. Lite sol och värme kanske kan ge mig lite motivation att kämpa ännu hårdare.


Orörlig

Ligger som en död levande i sängen. Vill gå upp, men jag vill inte och orkar inte. Känner mig lite som en kokt spagetti, och halsen ökar inte motivationen. Men så kollade jag på bilder och blev väldigt sugen på glass. Var ju himla super duper as gott igår..


Soffhäng

Med mig själv dock men vafan! Har ju hunden, som snarkar.. Haha kul liv, tänkte bara säga att jag lever. ❤


Snäll snällare Felicia

Har varit hos mamma näst intill hela dagen, hjälpt henne att sälja av lite grejer. Nu är det på gång, Mats är på väg hem och mamma jobbar sin sista vecka nu. Snart flyttar dom till Australien och värmen, är lite avundsjuk kanske..
Fick i alla fall en mumsig frukost av mamma med lite chai latte, så fruktansvärt gott!!


Tidig morgon

Det är hemskt med tidig morgon, men med några geléhjärtan och en kopp kaffe då är jag på topp igen! Kom hit fredag, nu är jag redo!
Att gå upp innan sex är inte min grej, EHEHE..


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag, jag har det bra!


Trött?

Idag har jag bara känt mig helt slut i hela kroppen, vill bara ligga och dega.. Men hunden måste rastas, samtal ska ringas, möten ska göras, brev ska skickas med mera. Det går ju inte att bara trycka på paus även fast jag kanske hade önskat det. Och imorgon är det officiellt årets stora depp dag(den som vill göra mig lycklig kan ju alltid lägga en bukett med rosor utanför min dörr, tack på förhand). Haha, men nu ska vi inte vara sånna. Det går ju bra nu! Förutom stavningen den har ju inte varit som den ska idag, haha.


Nytt

Kände att jag förtjänade något som jag blir glad av, blev då ett par nya Replay jeans (ord. pris 1599) och en tröja från oxmo (ord. pris 399), jag betalade 890kr. Ett riktigt kap, och jag är så super nöjd!!
Kläder är Kärlek, AMEN!


Ge mig sommar..

Sol och goda drinkar på uteservering, gud vad jag längtar! ❤


RSS 2.0