Min söta hund ❤

En dag var det fint med en underbar solnedgång så jag tog med mig hunden till Vikern och tog några bilder. Så himla mysigt, men fy så kallt!


Dagen bjöd på jobb

Så himla glad över att få jobba och tjäna mina egna pengar! Det är inte lätt att vara arbetslös fyfan... På vägen hem tog jag mitt äpple som jag skulle ha ätit till frukost imorse, och jag fick för mig att det var lägligt att äta det när jag kör bil mitt inne i Örebro med mycket trafik. Och ännu klyftigare var jag när jag fick för mig att ta ett kort på händelsen, det är tur att jag uppför mig när jag har passagerare! Haha


Hemma kväll

Idag blir det lugnt hemma, lite tv och plock. Plockas behövs det här hemma, det är trångt att bo i en 1:a. Ställa ut lådan med julsaker i förrådet får dock bli en annan dag. Skönt att man har sina små söta djur som gör mig sällskap i mörkret! ❤

Bjuder på en liten bild, från en av mina charmiga stunder!


Dagens inköp

Blev lite grejer trotts att jag inte har några pengar! Blev i alla fall två handdukar som ska användas till ansiktet, en almanacka och en body butter. Nöjd såklart! :)


Konstig katt, knasig hund

Mina små älsklingar imorse ❤ Undrar verkligen varför katten ska sitta på arslet och jonglera med leksakerna, men bra söt är hon.


Nämen hej igen

Satt och läste lite bloggar och kom på att jag också har en, haha. Minnet är inte som det brukade vara, kanske går och blir dement?
Men får väl hoppas det blir lite mer ordning på mig, så länge får ni en bild på mig och min hund när vi gosade häromdagen!


RSS 2.0