ILSKA!

Det känns som hjärtat ska hoppa ut ur bröstet på mig, slår en jävla massa frivolter i alla fall! Jag har nog aldrig skakat så mycket av ilska...

Ingen bra bloggdag, blir en annan dag alltså.



Jag ser faktiskt liknande ut när jag är arg...
J*vlar vad stor i k*ften jag blir!

nagelfix

En jobbig dag hemma betyder nagelfix. Men nu är det lägg dags, upp 7 i morgon, 45 minuter senare än vanligt! Ska redigera bilderna i morgon då jag har haft en liten data strejk idag :)
Dåligt ljus, men en bild är roligare än ingen :)

paris hilton

Jag tror att Paris Hilton är en man från början... Vad har hon storlek 45 på fötterna typ, det kan fan inte en kvinna ha! Och kolla hennes smala höfter och stora händer på bilden.
Hon måste ha varit man någon gång i sitt liv!

halsduk & vantar?

Halsduk och vantar, det hoppas jag alla har tagit fram nu.
Själv sitter jag med halsduk inne med ibland ;)
Men nu måste jag duscha!

uppbokad?

Blev lite uppbokad igår, hann inte med inlägg osv. Ni får ett nu! Men bilderna från i fredags kommer i morgon. förhoppningsvis, jag ska inte lova något för då håller jag det inte ;) haha
Anledningen till varför jag inte hann igår, var att jag drog ner och käkade lite pizza med Carro sen drog vi på hammarby på halloween fest, där vi spökade i skogen. Inget barn kalas alltså, det var 19 årsgräns. Riktigt kul att skrämma folk man känner kom jag på. Sedan efter vi hade varit inne på festen i en timme drog vi till nästa, så kvällen var full späckad.

Nu ska jag slå på min älskling, haha...
SEX AND THE CITY, nu alltså!

fest!

festar järnet skriver imorgon! ;)

CV och personligt brev

Sitter i skolan och skriver CV och personligt brev :)
Snart blir det att dra in till Örebro en sväng sedan hem till Nora!

oboy m grädde...

Så underbart och onyttigt, men idag unnar jag mig varm oboy m grädde i såhär på kvälls kvisten. Ska gosa ner mig i duntäcket till en film och dricka detta goda.
Träning i morgon? haha det skulle behövas!



Ser det inte gott ut?!

känslan...

För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar

Och jag springer med bultande hjärta
jag springer på taniga ben
Och jag bönar och ber, fast jag egentligen vet att det redan är aldeles försent
Nervös som fan inför imorgon, svaret. När min framtid ska bestämmas

desperate housewives

Dom bästa pogram jag vet är nog desperate housewives & sex and the city. Varför? Jo, för att det är pogram som håller kvaliteten även fast de har funnits så många säsonger, så tisdagar är tv-tisdagar m. desperate housewives :) (y)

håll hoppet uppe?

Sitter fortfarande kvar i sängen och undrar vad jag ska göra. Det är en jävla massa krångel med lägenheten och det tar verkligen på mina krafter... Nedräkningen har börjat, tiden för att jag ska ha chansen att lösa det här också, 9 dagar kvar att kämpa. Eftersom att helgen inte går att ordna något på.

Fick två nya mysiga tröjor igår, ganska stora slapp&sova tröjor.
Skönt med lite nya såna iaf!

ÄNNU EN VÅLDTÄKT!

Jag har alltid varit skeptisk över det här med våldtäkterna i Örebro och sagt att "det är inget att vara rädd för". Men nu har det faktiskt gått så långt att jag börjar bli "rädd" eller vad man ska kalla det. Men nu har det gått så mycket över styr att det inte finns ord för det? Vart är Örebro på väg?

Det känns som en man som vill sätta gallfeber i polisernas huvuden. Som att det är något han nu gör för att provocera eftersom att en man är häktad. Dom är såna jävla idioter.





problem problem & ytterligare ett problem

Världen är nog upp byggt av problem... Det finns ständigt problem, och jag kan inte säga att min helg har haft mindre problem än någon annans. Mer möjligtvis. Detta kommer låta fjantigt men jag har fan gråtit varje dag den här helgen! Och det är så livet är, livet är ett helvete!

En lycklig bild från när vi just började ett:an.
Maja som gick om 1:an & gick med mig, jag, Stina & Jennifer från 2:an!
Gud vad annorlunda jag såg ut där, röd hårig och allt :)


kinamat!

Jag är nog inte mitt vackrast jag idag som ni kanske ser på bilden :)
Slapp dag, har kollat efter möbler och lite sånt. Lois ringde ju och väkte mig kvart över ett ungefär. Jag längtar efter lägenheten! Har jag skrivit att vi har bestämt oss för att jag ska ha den? Det har jag nog.

Nu blir det kinamat sedan ska jag ner på stan och träffa lite vänner sen får man se vad som händer, haha'(!) jag rimmar...



Lyckad dag!

Min dag har varit toppen, visning av lägenheten (jag fixade så jag kunde åka från skolan och vara med och kolla). Den var jätte fin! hade inte tänkt att den skulle vara så fin eftersom den var billig och ändå ganska stor. Har första tjing på den, så vi ska tacka ja på måndag. Sedan blir det kontrakt, kan flytta in från och med 1 november.

Kvällen spenderades med trevligt folk på Wärdshuset, (öl, jordnötter och chips) men jag drack inget, kände för att vara nykter :)

Fotograferade Erika också idag, blir kul att se hur det blev.
Visar upp lite i morgon, eller idag när jag har vaknat och fixat :)

örebro örebro örebro...

Det var ett nytt våldtäkts försök idag i Örebro.
Ändå sitter serievåldtäktsmannen i häktet och det beslutet kom idag ca klockan 11.00, han har suttit anhållen sedan i måndags kväll. Någon som vill skrämma upp kvinnor i Örebro? Eller bara förvirra polisen?

Jag känner mig himla lat, och jag är så himla nervös för vad som kommer hända i morgon. Hur ser lägenheten ut? Kommer jag få den? Hur stora chanser har jag? Borde jag träffa dom på Norabostäder personligen så dom kan få en uppfattning om mig? Det bara snurrar en massa i huvudet på mig...



Skolgatan 6A, det är adressen för lägenheten.
Ica, Konsum & Nöjesbutiken är markerade.
Bussar går från parken(gröna fläcken) och från Torget.

GODA NYHETER!

Jag har fått erbjudande om en visning på en lägenhet! Men eftersom jag behöver vara i skolan kan inte jag gå, så min mor (som även har fixat detta till mig) ska gå och fota lite och sånt :) Mamma tänkte hålla det hemligt för mig den galna tanten... Det kan hon ju inte, det är ju jag som ska bo där? haha, men idag tycker jag om henne så mycket i alla fall!

Blir att plocka lite på rummet, äta och vid sju drar jag ner på stan för att umgås med Carro! :)

EGO BILD FÖR JAG ÄR GLAD!

tv-tisdag

Min tv tisdags spenderades mer erika, egor & anna. Mysigt, erika, egor och jag tog även en liten höst promenix innan det blev mörkt. Nu är det verkligen höst, jag tycker om hösten... Den är så färgglad, till för tända ljus och annat mys.

Men nu såhär på kvälls kvisten ska jag slå på en film och bädda ner mig under mitt varma duntäcke! Hur lät det, HÖSTMYS! Fram med tänd stickorna... :)

En litten promenad tog jag också i trädgården underdagen, mysiga kläder och skor som ser ut som en bebis. Höst slafs!


känns fruktansvärt!

Jag kommer aldrig iväg till skolan när jag bor hemma. Just på grund av att jag behöver komma in på toan på morgonen, men det är ständigt någon inne på toan. En familj på fem klarar sig inte på EN TOALETT. Och eftersom jag inte kommer till skolan är det jag som måste må dåligt över det.

Slingat mitt hår äntligen! Blev bra, tycker jag... Jag behöver förändras lite hela tiden faktiskt för att känna mig riktigt bekväm i mig själv! :)



våldtäkterna i Örebro tar aldrig slut?!

TRE våldtäkter på en och samma dag är inte klokt och inte när det misstänks vara samma man! Dom här våldtäkterna i Örebro har på gått så himla länge nu, varför har detta inte tagits med ett större allvar??? Jag vet inte om ett år räcker periodsmässigt. Det är sorgligt!
Det är ALLA Örebroares uppgift att stoppa det här!



Jag älskar Örebro som stad. Jag har haft en jätte bra barndom där, och jag längtar verkligen tillbaka till våran fina lägenhet!

Sträck på ryggen Örebroare ni har en stolthet!

Foto A

Snart börjar våran foto lektion, har även fått känna mig riktigt duktig på foto idag! Min lärare tycker jag har ett bra bildseende, med det menar han att jag ser former och saker som inte många ser när dom tar bilder. Det jag också fick beröm för det är att jag aldrig blir helt nöjd, och det är ju klart att det finns positiva saker med det. Du anstränger dig bara mer och mer alla vill ju vara nöjda.

Ibland älskar jag John Bauer.
Tummen upp för skolan!
Ibland blir man glad av att gå i skolan...

John Blund...?

Vart är John Blund när man som mest behöver honom? Sover sk*t dåligt om nätterna, det är hemskt! Nu på morgon kvisten sitter jag här och sörplar varma drycker... Hur ska jag orka skolan idag kan man undra?


Jag just nu på bilden?

Fotoarbete

Tänkte lägga upp de bästa bilderna från ett fotoarbete jag gjorde för några helger sedan på Marieberg Gallerian, hade min vän Erika Karlsson med mig som stöd! Annars hade jag nog aldrig orkat springa runt där med en systemkamera, det ser faktiskt lite konstigt ut(enligt mig).
Bilderna blev inte lika bra på blogg.se som dom är i verkligheten.
Skillnaden är inte stor, men jag som har tagit bilerna osv ser en viss skillnad.
Detta är ett A3 format som jag har klippt in bilderna i,
dom kommer eventuellt ställas ut.


Blev inga slingor idag i håret tyvärr, men dom kommer, dom kommer...

hemma för tredje dagen i rad

Haft en dålig vecka kanske jag kan skylla på? Mycket trassel hemma osv, fortsätter i alla fall kolla efter lägenheter. Det känns som det ser lite ljusare ut men jag vet inte egentligen. Men det är nog framsteg alltså! :)

Idag kommer jag antagligen slinga håret med hjälp av mamma, men ingenting är 100% säkert. Men det är väl ingenting just nu?
Ska kolla på lite mer tv nu, kanske kommer en till update idag om jag sköter mig! haha

galnare än galnast?

Helgen har varit sjuk, men även så jävla bra! Så jävla nöjd. Blir så himla glad när jag får umgås med människor som kan göra mig på topp! WOOOOOHOOOO!
Ja, igår(lördag) drog vi till linde typ halv 5 var vi hos leo, då ligger alla och sover där. Kvällen i Lindesberg blev i alla fall inte bättre än så :). Åkte hem till Nora med Anton, fest hos Joakim. Mådde dåligt som f*n i början men efter ett tag kom jag igång hårt som fan!

Festade där tills klockan 8 på morgonen då vi slukade det sista vinet och la oss till sängs(fem pers i en 180säng). Vaknade ungefär 1h30min-2h senare och får se ett bomb nedslag, Thimmy har på något jävla höger ställt sig på knä vid fotänden och hela överkroppen och ansiktet rakt ner i sängen. Martin låg av någon anledning på golvet, och Kevin mosade Sara med sina ben, den ända som låg skönt var nog jag som hade typ halva sängen för mig själv!

Blev iaf pizza till frulle, sen har det varit bakis dag med Sara&Linnea.



Två timmars sömn i natt blev det!



vi i ett nötskal, man ser endast martins arm av martin dock!
Vilka jävla idioter vi är!



Frulle på Babylon, as nice!

ojoj vilken kväll!

Hade en hur bra kväll som helst igår :)
Vi var några vänner hemma hos Joakim Larsson igår. Vi drack och tog det lugnt, men helt lungt var det inte för det var Linnea's födelsedag, 18 år bby! Så hon fick sig en riktig lapdance by Thimmy. Kanske kommer upp film på det ;)...

I vilket fall så är det lördag morgon tycker jag (klockan 13.11). Vid 15 blir det tacos det ska man stå sig på hela dagen, eftersom att vi sedan åker till linde och firar Maja & Linnea där. Men åker hem till Nora igen vid tio tiden och drar till Joakim Larssons inflyttnings fest(ja, vi var hos han igår men då var vi bara tio stycken som chilla typ).

Den här dagen kommer bli kanon! :)D

RSS 2.0