Avslutat en lång men rolig skoldag

Just slutat efter att ha haft psykologi, tidigare idag hade vi samhäll där vi håller på med diskriminering. Denna dag är perfekt för mig, precis sånt som jag faktiskt är intresserad av. Ska snart slänga mig upp till busshållsplatsen, för jag äääääääälskar kollektivtrafik... hehe?



Beställt!

Göttmos, dags att bli biff

Nöjdchey

18 000 kr senare... Ny säng, sängbord, lampfötter, lampskärmar, lakan, täcke, kuddar, underlägg och en huvudgavel. Jag har spenderat pengar på saker jag ser. Nöjd och lycklig!





dags för gymmet då, gött


Grymt


Städar... och tvättar...

Inte så kul, men det måste göras! Fick även köttnojja nyss, fick för mig att jag bara var tvungen att äta kött? Men det blev aldrig av, nu längtar jag istället efter rödvin.

Vad är det för fel på mig?



Åker iväg till Örebro på hemligt uppdrag, eller?


Stenhård morgon

Eller jag gick upp vid tolv, började baka och nu ska jag käka frukost. Senare blir det en joggingrunda och ännu senare gymmet. Om jag nu ska käka den där kakan får jag nog gå ut o bränna några kcal.



Ganska knäppt att det här kan bli...



...det här!



Nu ska jag och min frukost bege oss till tv'n, hej så länge! ;)

Jag har gått och blivit pensionär

Eller man skulle kunna tro det i alla fall, mitt fredags nöje blir att baka... Mormor varning... Fast jag ska dra till gymmet också, man kan ju hoppas att man får lite sällskap? Någon?



Jag ska i alla fall baka kärleksmums, Felicia + Kakor = En mumsig kärlek!

Framtidsångest


Haha, ooohno

Lånad bild!

Avrundar kvällen

Med mys i sängen, lite lugn och ro. Hoppas på en lyckad dag i morgon, har ju inga favorit lektioner precis. Men det är bara att bita ihop. :) SNART FREDAG!



– "Jag dog nästan. Jag fick opereras akut. Läkarna hittade samtidigt två kilo metallskrot i min mage inklusive två guldringar."

Artikeln om mannen som satte en pedal i halsen:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13656117.ab
Alltså folk är ju helgalna, och den här gubben tar nog priser. Hans vänner hade slagit vad om att han inte kunde äta upp en cykel på 3 dagar, då satte han pedalen i halsen...

Hur många vita älgar finns det i Sverige?

Jag visste inte att det fanns ens, stötte på denna fråga på aftonbladets hemsida nyss...





Man kan lära sig något nytt varje dag!

shoesssssss


a woman's right to shoes

Sex and the City, en del av min bibel?

Orvar

Grattis på namnsdagen!

Nora är snart en helt ny stad

Nu är det snack om ett nytt hus vid nöjesbutiken...

drömde en så jävla sjuk dröm

Och det var ingen "dream it, do it" dröm... Den var inte läskig, den var bara konstig, lite brutal kanske. "Dream it, do it", skulle kalla denna dröm "Dream it, and don't do it"...


Drömmen är nog "lite för mycket" för att nämna i bloggen...

Iphone 5

Är det här nya iphone? hm...

True stuff


Kör myskväll

Tog en lång dusch, vilat och bara varit. Det blev alltså ingen träning idag, kanske kör lite hårdare i morgon, eller? Placerar mig i soffan, för ikväll är det efterlyst och lite ramlösa till det!





What are words


Ber om ursäkt

Kass uppdatering. yes i know, men har behövt det kanske. Fundera på mig själv, vad jag är och vad jag vill. Men inte för att jag kommit fram till ett svar. Men det är nog de frågorna som kommer ta en livstid att få svar på. Ska försöka fixa med nya kameran så jag kan ladda in bilder i morgon så måste jag köpa ett kamera skydd så jag vågar ta med den ut!

En trevlig kväll

Vi blev bjudna på vin och kräftor hos Anna. Bilder och annat från kvällen kommer upp så snart jag får bilder av Erika. Mysigt att bara unna sig lite gott i ett gott sällskap ibland. Behövde nog detta lite. Nu ska jag i alla fall strax krypa ner i sängen och gosa lite.



Imorse var det kallt så en jätte gosig halsduk satt inte fel!

Lat och klantig

Åkte till skolan, åkte till stan. Smygshoppat lite och köpte med mat hem, en kycklingsallad. Så lunchen klarade jag, och sedan tappade jag min kamera så den är trasig. Jag ska springa och kolla om jag kan få tag i en ny nu och så tar jag med träningskläder så jag kan träna direkt.





Kom just hem

Skolan började vi ju dagen med, efter det gick jag till Silkes Bageri & Café som ligger här i Nora. Åt kvällsmat och så där, eftersom erika jobbade. Sen gick vi hem till henne och pysslade med lite saker, hjälpte henne att städa lite också. Lång men lyckad dag!



Räkmacka som kvällsmat, visst ser den god ut?

Chillar och äter frukost

Kollar på tv också, bloggar. Jag gör en massa nödvändiga saker just nu känner jag. Haha/Jättetröttchey93. Jag ska nog sätta på Elektropop nu, samtidigt som jag kollar på..



Händer det här verkligen?!?!

Kissie dissar mobbing?

LÄNK: http://www.kissies.se/inne-och-ute-listan-2



Känns snälla Kissie verkligen Kissie? Ser hon till och med snällare ut nu förtiden?

Lång dag

Gick upp vid kvart över sex, och kom hem för en timme sedan(17.30). Har varit i skolan haft lite samhäll och psykologi. Psykologi kursen verkar jätte spännande. Vet inte vilken lärare vi ska ha än men båda verkar jätte bra verkligen! Sen har jag tränat, själv(!!) på gymmet. Usch, det är jobbigt att träna själv.



Jag och Erikas katt Rocky igår, blöt i håret eftersom jag just hade duschat. Man måste ju vara lite fresch ibland, hihi..

Mobilblogg - Sur på datorn, det är därför har jag en mobil

Ligger i sängen och kollar på Sex and the City och dricker Coca-Cola med citron. Det är super gott! Något annat som ar gott är den maten Erika bjöd på idag super god. Tackar så hemskt mycket för det. Och alla andra vi höres imorgon, puss'

Vad kan dina fingrar avslöja?

Galen artikel, kan det verkligen stämma? Att fingrarna ska kunna avslöja din sexuallitet, hur stor risk du löper att bli alkoholist, få eksem eller bröstcancer. Länk till artikeln:

http://www.aftonbladet.se/halsa/article13578977.ab

Sitter och pluggar lite

Sista saken som jag ligger efter med i engelska A. Tar lite efter hand. Men det är nog inga problem att bli klar idag. Har också varit himla uttråkad i skolan så jag har hängt på lärarrummet med våran mentor, sen när hon inte hade tid mer så gick jag till rektorn för Media-programmet och hängde. Måste sluta glida fram, dags att kämpa!!! aaaahh/styrkevrål



bloggen och jag är inte vänner

Den vill inte som jag? Varför gör den såhär? Funderar på att dra ut och springa i regnet ser mysigt ut... Fast vill jag lämna tvn? Får fundera på det ett tag tror jag...



Vilken Entré!

Ligger och är uttråkad så jag började kolla på hus, tänk er denna entén! Ojoj, faktiskt ett hus i Nora. Hela huset är lika frescht allt är vitmålat med svarta detaljer. Badrum med jacuzzi också.
Någon som vill dela?

Tråkigchey

Var på gymmet i två timmar, sen gick jag hem och duschade. Ehm, sen har jag legat, och kört en tvättmaskin nu ligger jag i min älskade säng och kollar på Sex and the City, som vanligt.



Ibland funderar jag på vem jag liknar mest av dom, men jag vet inte...

Graviditet

Efter många tv-program har tankarna börjat snurra kring detta. När man ser ett par som verkligen är lyckliga och längtar efter sin nya familjemedlem, det är fantastiskt. Att ett barn kan ligga i en kvinnas mage i nio månader, att en kvinna kan bära ett barn i sin mage i nio månader. Naturensgång är väldigt speciell och ibland lite svår att förstå sig på.



Myser ner mig i sängen

Lite Sex and the City, småkakor och Ramlösa granatäpple. Livet leker! eller? tjockis nojja i morgon kanske? Äh, drar till gymmet och tränar bort dem extra kalorierna.



Sugen på bull

Men är för lat för att gå och köpa, det får bli ramlösa istället...



Hemmagjord räksallad, mums

Sitter och mumsar på hemma gjord räksallad med min mor och hennes gubbe framför tv'n! Perfekt lördagkväll? Riktigt gott, handskalade räkor på burk. Nej nu måste jag fortsätta äta.



Isbergssallad, baby plommontomater, majs, rödlök, fetaost, pakrika, avokado och färska räkor. Och Lime Aioli där till, hur gott som hälst!

En tråkig städ- och tvättdag!

Hoppas på att ni har det roligare! Satt på en tvättmaskin, boxern har laggat fast så jag har ätit, borstat tänderna och kört med lite flux. Ska försöka börja använda det dagligen igen, mycket bra för tänderna. Fråga din tandläkare!



Kryper ner i sängen

Träning i morgon klockan 10.00, så nu blir det Sex and the City och popcorn!



Det är okej att känna...


Jag beundrar er

Ni som äter nyttigt, går ner i vikt och håller den vikt ni vill ha. Ni är grymma! Jag får hårdstarta med ett nyttigare liv. Om en och en halv vecka, måste komma igång ordentligt med träning innan jag börjar förändra min kost. Jag ska ju ha kvar orken också. Jag har ingen "mål-vikt" utan jag kommer kämpa mer eller mindre tills jag är nöjd. Åååh, jag längtar efter att bli smal, hihi... Wish me luck!



Nu tar jag kväll!

Intar sängläge med popcorn och red bull. Sex and the City och lite me-time. Har tränat och duschat så nu ska jag allt unna mig lite! /biffen'




Gårdagens shopping!

Hårddisken på min dator hade kraschat, men nu är han hemma igen. Så nu får ni lite bilder på det jag köpte igår. Och bloggen ska vara igång som vanligt nu!



En ljuslykta från Mio 595kr och de två små ljusen från dimoda 90kr.



Två nya kuddar 350kr/st och ett nytt duntäcke 220x200, Jysk./dubbeltäcke 700kr



Och självklart nya lakan till täcket och kuddarna 400kr, Jysk.

Täcket och kuddarna var på rea, jag hade även en värdecheck på Mio på 250kr.

Köpte även en lång stickad tröja från Spirit(120kr, ord. pris 300) som kommer vara perfekt till vintern, och även ett par leggings på Cubus(49kr, ord. pris 199).

RSS 2.0