Mobilblogg - morgongos


Mobilblogg - På G hem !!

Sitter i bilen hem från Skåne nu. Hem och träffa mina underbara vänner! Här får ni en bild från när jag var i Danmark i alla fall.


iPad uppdatering - urfunktion

Mobilbloggen är urfunktion tyvärr, är ju storm här i Skåne nu. Kanske har med det att göra. Får försöka uppdatera mer under bilresan hem i morgon! Då med bilder!!

Mobilblogg - Danmark

Är strax framme för att ta färjan från Helsingborg till Danmark. Hörs senare! puss'


Mobilblogg - Prinskorven

Ikväll är jag och Dexter (aka prinskorven) vänner. Och han är lite trött, och så himla söt. När han inte skäller på mig i alla fall...


Mobilblogg - Skåne

Är i Skåne för tillfället. Har varken haft ork eller tid att uppdatera men från och med idag är det ändring på det!! Förlåt mig kära läsare <3


go'natt

Dags för sängläge, Sex and the City och kanske en liten skål yoghurt. Eftersom en viss person har glömt att äta idag och istället levt på kaffe. Inte OK!

Tre städer

Tre städer som jag skulle vilja besöka. För tillfället inte värmen, utan upplevelserna jag söker.



Varför ritar man på sig själv?

Helt ärligt tycker jag det ser skabbigt ut och vad är grejen? Det går inte hur lätt som helst att tvätta bort, det kan ta flera dagar! Dock tycket jag att till exempel nylonfärger som lyser i visst ljus kan vara ok. Det är lite party feeling över det hela då, men hallå svart tuch?



Kissie's arm?



Isabelle Strömberg(om jag minns namnet rätt?)

Är det vackert på något sätt eller?..

Ännu en nykter helg

Känns faktiskt fruktansvärt skönt, men nästa helg då blir det blött! Hoppas på att allt ska gå bra, och att man ska vara i lagom fin form. Varken för lite eller för mycket. /småskraj



Mobilblogg - Är ute o glider lite

Så här har ni ett litet meddelande som Ellie skrev till mig för några veckor sedan. Ungefär detta sker på våra lugnaste raster, alltså inte mycket!


Mobilblogg - Välgörenhet

Jag är inget fan av välgörenhet, vilket många av mina vänner är medvetna om. Men när jag ser att jag genom att köpa en Ramlösa skänker vatten till behövande i Afrika så väljer jag självklart det. Vad skulle bu välja?


Dålig fredagsbloggning

Men det är ju faktiskt mindre människor som läser bloggar på fredagar? Är det en ok anledning? Nej, jag ska inte skylla ifrån mig. Har faktiskt umgåtts med massa vänner tills nu. Bakat pepparkakor, haft kafferep, åkt lite bil, tittat in på en fest osv osv.
Glöm aldrig dina vänner! Det är dom som skänker extra ljus in i ditt liv.

Mobilblogg - Kort skoldag

Har inte gjort mer än att ha föreläsning om tobak och hur det skadar kroppen, detta gjorde mig endast sugen på en cigarett.


Snygg eller inte snygg?

Är den värd att köpa?.. humm...

Bättre än inget

Ingen träning varken igår eller idag. Dock har jag gjort några armhävningar och tagit lite hantlar bara för att, men ingen riktig träning. Blev i alla fall en längre promenad idag, har nämligen inte kännt mig så kry. Lite promenad i morgon med kanske? Eller vågar man jogga även fast det är snö och is? Jag vill ju verkligen röra på mig!



Vinterjackan åkte på, ser ni min söta spökreflex?

Slår mig ner i soffan

På tv ikväll visas det lite camping liv på Böda Camping! Finns så udda människor alltså..

drömkropp

Insåg just att jag inte har en aning om vad en drömkropp är. Men så tänkte jag vad är en drömkropp för mig?.. Och jag vet inte det heller. Vad är egentligen en drömkropp?



Det ser bra ut till en början

Slutade med att jag brände alla pepparkakorna, men jag sparade dom om någon skulle komma på kaffe och vill ha en bränd liten kaka! haha...
(detta är från när jag bakade här om dagen ;))

Upprörd

Hur kan någon säga att polisen gjort fel när den polis har fått en glasflaska i huvudet av en gärningsman som flyr, gärningsmannen stannar inte på varnings skott och de är rädda att han ska ta fram till hygge då han gömmer händerna. Klart som fan dom måste skjuta(OBS! Han har redan slagit en flaska i huvudet på en polis). Hans vän berättar att det är fel att skjuta någon som är 16år. Jag förstår det på sätt och vis men hur skulle polisen kunnat veta att han bara var ett barn? Och den här 16åringen var väl förvarnad på att han skulle bli skjuten med tanke på varningskottet.

Enligt min mening var det pojken som gjorde fel, polisen agerade på rätt sätt. Och vad hade hänt om pojken tagit gislan? Tagit upp en kniv och hållt den mot strupen på en civilperson?

Jag brukar inte hålla med polisen på många punkter men på den här punkten kan jag inte göra annat än att stödja deras agerande! Det är bättre att skada gärningsmannen än att låta honom skada andra. Och man bör ha mer vett i skallen än att slå glasflaskor i en annans skalle.

http://na.se/nyheter/orebro/1.1464384-den-skjutne-en-16-arig-pojke

Champange till födelsedagen?

Hm, det är en fråga att fundera på... Hade varit lite skoj att skåla med champange.



remember


Mobilblogg - @home

Kom just hem. Gud så trött man kan bli av en lång dag! Gick hemifrån 07.15 och kom hem ca 18.00. Tv en stund sedan gymmet? Har i alla fall ätit, en Natchotallrik på Strike & Co.


Trött som bara den

Dags att slänga ihop datorn nu och lägga mig åt rätt håll i sängen. Läsa lite i boken och sova. Imorgon blir det lång skoldag, och kanske lämna in ett Cv. Man kan ju alltid hoppas på jobb...

Mobilblogg - Dags att baka pepparkakor !


Mobilblogg - Dagens lunch


Mobilblogg - Make Up Store

Idag blev jag sminkad på Make Up Store! Tycker det är kul att bli fixad av någon mer professionell ibland då man kan få mycket inspiration. Har även blivit medlem, skoj !


Mobilblogg - Super frukost och kort skoldag

Nu sitter jag på bussen, jag ska till Make Up Store och bli sminkad. Jag och Anna gick och köpte frukost fika i morse en pepparkakssockerkaka med glasyr typ och en julmust, vilken julkänsla!


Mobilblogg - Sömnlös

Ligger i sängen och kan inte sova. Varför vet jag inte, det är som att tankarna snurrar men jag vet inte vad jag tänker. Vad gör man då?


Mobilblogg - Söndagsmys

Ansiktsmask, levande ljus och Sex and the City! Det är söndagsmys


Townhouse

Hittade just ett drömhus i London, inte jätte långt från Oxfoord street. Och jag är kär..



Tre våningar, sjukt vackra trappor och målade fönster i trappan.



Sällskapsrum



Sällskapsrum



Kök - Kolla vinstället !!



Matsalsrum



Tvrum/vardagsrum



"Gästtoalett"



Masterbedroom, ser ganska tråkigt ut men det finns potential.



Dessingroom



Masterbathroom



Ett av de andra badrummen.

Mobilblogg - Söndagsfrukostar är bra fina

Söndag är den enda dagen på hela veckan som jag alltid äter en ordentlig frukost, rätt mysigt faktiskt. En dag i veckan ska man allt unna sig en stadig frukost.


Mobilblogg - Fika

Trevligt sällskap, tårta, kaffe och en massa snack.


Mobilblogg - Läsa några rader

Jag är trött, snorig och har ont i halsen men inte hjälper det mig att sova.. Skulle nästan kunna gå ut och springa! Dock skulle jag få andnöd eller tuppa av eller något då. Så jag tar boken och läser lite istället.


två vänner på kaffe

Det uppskattas verkligen när man ligger hemma och är sjuk!

Smaskens...

Strax dags för att åka till konsum och köpa något gott, men vad... Julmust, CocaCola(vanilj eller orginal), ostbågar, lösgodis, naturgodis? Eftersom jag är sjuk har jag bestämt att jag får äta vad jag vill. Kanske lite kakor? Nej inga kakor, det är massa gluten i dom!




Mobilblogg - Viloläge, på

Har inte mycket roligt att skriva.. Har under dagen blivit jätte sjuk. Svullna körtlar, snorig, ont i huvudet och hals. Det bästa med att vara sjuk är att man får äta massor med glass, det negativa är att man inte bör träna... Långpromenader i fortsättningen?


Mobilblogg - Bergatrollet

Detta är då en speciell klass, minst sagt... Man vet aldrig vad skoldagen har att erbjuda ;)


Mobilblogg - Förkyld

Idag vaknade man snorig och jävlig i halsen, nemen hej förkylning så du kommer och hälsar på. Jag gör det bästa av situationen och placerar mig i soffan för lite historia plugg efter skola


RSS 2.0