krasslig...

Börjar bli lite dålig tror jag, har ont när jag sväljer nu... Har dock inga halstabletter hemma så det fick bli varm mjölk med farfars honung. Det smakar typ som halstabletter :)'


vintertrött

Jag är frukansvärt trött bland annat, känns som min kropp sviker mig på många punkter. Därför ska jag gå och lägga mig nu och sova ut! :)



idag var det en stortröja & halsduk - dag! haha.

Glögg tider!

Nu när det är glögg tider och allt! Sitter här och tuggar på lite apelsin och kom på att jag såg apelsin glögg på ica för några dagar sedan. Jag tror det kan vara riktigt gott, jag älskar choklad med apelsin i bland annat.
- Fruktansvärt gott?



arg, mycket arg

Hm's suger... Köpte slingor plus blondering idag. Upptäcker nu när jag tar fram det hemma att blonderingen har läckt. Kan dom inte ens göra förpackningar som håller? DISSA HM! är så j*vla sur...
Kan heller inte byta förens på torsdag, och kvittot har gått sönder tack vare blonderingen som hade läckt... Fattar inte vad dom tänker med?!


söt som en minigris?

Hittade en så himla söt bild på internet idag! hihi

alldeles för tidig måndag!

Måndag idag, jag börjar egentligen kvart i 12, men är redan i skolan. Just nu vill jag bara sova egentligen. Men jag har en del att göra. Ska springa lite ärenden på stan osv... Men affärerna öppnar inte förens 10 så åker nog upp då.

Nu blir det lite frukost, macka&chockomilk!



Denna frukost skulle inte sitta fel, men man tager vad man haver!

kanske ska sova nu, eller?

Sitter hos stefan, med honom och Andreas. Dom är trötta och bakis, och jag är uttråkad... Kanske borde gå och lägga mig i stället bara för att :) ?
Imorgon ska jag får "shoppa" lite i alla fall, det blir hårfärg! Blonda slingor, har egentligen beslutsångest, riktigt mörkt eller ljusare? Sattsar på ljusare ett tag i alla fall... Sen så får man se!
Så himla shoppingsugen! Blir två bilder från Västerås i somras.
Jag och Egor på shoppingtur, haha :)




OnePiece Jump in

Ligger hemma hos erika i soffan, men hon är inte hemma för hon är med Millan(hennes kusins barn) till ridlekis. Jag har legat här och slumrat en stund osv.

Helgen har varit trevlig. Suttit hemma hos erika med henne och hennes pojkvän Nicklas.
Under lördagen var vi nere på stan och kollade när Nicklas spelade bandy & på kvällen var jag och erika ner till elin en sväng.
Att konstant festa är faktiskt ganska omoget, man behöver inte alkohol till allt...

Btw, har vi suttit och kollat OnePiece Jump in. Vi funderar väl på det, men ingen av oss vet. Det är så stora pengar ju. Här är i alla fall den jag gillade bäst!

Ryggen, lite speciell. Enkel, men samtidigt stil ren!
Det står:
Basic rules
ONE LIFE- Live it
ONE LOVE - Love it
ONE PIECE- Live in it!

hiss/diss

Stickat, bekvämt och snyggt!
hipsters, sjukt mycket snyggare än t ex string.
Mörkret, blir en mysig stämning!
Västar och kavajer, otroligt snyggt.
Vita blusar, får ett "rikt" intryck.
Levande ljus & hemmakvällar.
Kyla & vind, ingen bra kombo.
Novembers kyliga känsla.
Trötthet.
Det låga studiebidraget.
Rökare.
Minderåriga som dricker alkohol.

missbruk

Jag missbrukar nog ljusrosa nagellack. Mycket effektivt. Undviker lösnaglar och nagelförlängningar(sliter väldigt på dina egna naglar), men är det inte jobbigt att fixa naglarna? Det är där mitt ljusrosa nagellack kommer in, det gör bland annat tipparna vitare(som en franskmanikyr typ), och naglarna blir starkare med hjälp att nagellacket. Mycket användbart tips!


snöpromenad?

Efter att jag kommit hem från skolan blev det power nap. As nice, sedan laga lite käk efter tv tittande & sedan ut i snön som yrar. Mysigt med snö faktiskt! Träffade Carro & Ellinor en sväng på stan oså :) Nu blir det en film och sova.



Nora's vattentorn, på minner faktiskt om mysteriet på greveholm tornet.



Och jag med snö på jackan, och frusen näsa... mys!

studion

Håller på och grejar i studion i skolan. Kul, eller jag vet inte så himla trött...
Tur att jag slutar 11.30 :)

Inte våran studio på bilden!

dhw

Desperate housewives kommer inte visas förens 7 december igen :o...
Det kommer bli en evig väntan, det är fruktansvärt. Dhw borde alltid visas på tv.


krubb

Köpte 3 pan pizzor, det var 3 för 30kr. Lite ekonomisk är jag allt :)
Nu är det dags att äta, NICE!





Det är viktigt att inte frys, slappis kläder...
& oredigerade bilder ;)

ica

Nu blir det en sväng till ica, och handla lite mat. :)

Jag just nu, plus min älskade tv <3 i bakgrunden!

önskelista

Moget att göra önskelista när man ska fylla 17, jag tycker inte det är några fel. Mina föräldrar måste ju veta var jag vill ha? Samma sak med släktingar och sånt typ. Man ger ju ingen önskelista till sina vänner typ men :) haha
Jag har i alla fall börjat med min. Jag fyller ju år om typ 3 veckor, om 4 ½ är det julafton.
Lika bra att börja liksom.
Det jag har kommit på nu, haha.

Sängmys

Sängmys, nu blir det att kolla på ung & bortskämd och dricka en CocaCola Vanilla!'

Jag passar på att äckla mig lite! haha

lång dag

Dagen har varit lång, hunnit ganska mycket. Först skola, började kvart i tolv & slutade 15.20. In till centrum i Örebro med Linnea och Maja. Vi träffade också Sebastian en sväng, sedan tog vi bussen till Nora, jag och linnea vandrade runt. Bussen hem från Nora "city", där träffar jag erika och det slutar med att jag följer med henne hem. Jag och erika har ätit ätit ätit, gått en promenad. OCH ÄTIT.
Kom hem vid 21 :) Nice dag iaf...



Bild från nyss?
(Jag vet att det är gråa nyanser i håret, skyller på cam + dåligt ljus.)

STÖRSTASLAPPSÖNDAG!

Idag har jag endast kollat på tv, film och spelat dataspel! (y'

7sovare

Nu går jag upp efter att ha legat i sängen hela dagen. Nice!
Trött plus att bilden är helt oredigerad!



hängig

Jag känner hur mycket mitt humör svänger alltså... Tröttheten tar kål på mig men jag kan inte sova. Det är helt sjukt.

Föreläsning idag, med Niklas Johansson. Faktiskt ganska intressant(den första halvtimmen i alla fall...) men han verkade inte vara så väl förberedd. Annars hade han varit med om mycket intressant under sina 8 år arbete. Med fina resultat, en hel del musikvideos bland annat.
Några exempel, Adam Tensta - My cool, Darin (minns inte vilken låt), många videos för Petter och Snook. Han har också gjort en del reklamfilmer för mtv.

Kvällen spenderades hos erika, tillsammans med även Lois och Egor. Mycket trevligt, erika och jag tog också en promenix sen :)



Jag och erika på bild, snodd från Egor.

8,3

Måste prestera 8,3 av en skala 1 - 10, på alla våra "Tre projekts" lektioner.
Annars får man frånvaro, stört!



nattmackor?

Är det inte det bästa, så nu blir det 2 nattmackor och en advokado. En kopp varm mjölk med "farfars special"-honung, vilket förövrigt är väldigt gott faktiskt :)... Men nu måste jag sova, förhoppningsvis kommer jag sova i alla fall!

Fräscht och väldigt gott!

trött kropp?

Min kropp är helt slut men jag kan inte somna, sjukt jobbigt. Nu blir det en välförtjänt dusch efter en lång dag i skolan & hemma hos erika. :) Mycket trevlig dag förövrigt.

Jag just nu! :)

Lika trött idag...

Är så trött att jag känner mig sjuk, men sova kan jag inte... Mina påsar under ögonen blir bara värre, men vad ska jag göra? Blir nog lite mat strax, sedan blir det att ta en kvällspromenad med Carro och Linnea. Kommer nog bli ganska mysigt!

Jag just nu, helt död men ändå inte...

sömnproblem, så det skriker om det...

Det är så jävla hemskt, jag bara ligger och vrider mig i sängen. Lyckas jag somna, då kan jag inte sova djupt som man ska. Jag sover oftast mellan 20-50 minuter per sovstund under natten. När jag väl sover. Jag är hur trött som helst på dagarna men jag kan bara inte sova om nätterna, jag ser hemsk ut! Kul att ha påsar under ögonen ständigt, och hela tiden känna sig trött(förutom när det faktiskt är dags att sova)...

Jag vill bara gråta av förtvivlan...(bilden reflekterar mina nätter verkligen!)


ung&bortskämd

Sitter i skolan, passade på att kolla ett avsnitt av ung&bortskämd som går på svt. Jag tycker att det är ett bra program, och jag önskar att jag kunde få allt betalt som dom!
Men nej, jag är vanlig, jag städar min egen skit, gör min egen mat, betalar en hel del mat själv och de mesta av mina kläder köper jag för egna pengar. PLUS jag är rökar(inget att vara stolt över), men jag lyckas leva på 1050 kr i månaden. Det är inga pengar alls. En väska MAX i månaden typ. haha



Jag är ändå nöjd med mitt liv!

kan inte sova...

Svårt att sova, usch... Det är bara fem timmar tills jag ska upp, det känns inte så nice. Huvudetvärker av tröttheten men ingenting händer. Önska mig lycka till!



Så här pigg är jag just nu, helt död...

trött idag

Jag har varit så himla trött idag, vaknade till i natt när jag äntligen hade lyckats somna för att katten står utanför fönstret och skriker... Dumma katt, därför jag inte har orkat uppdatera heller. Sovit dåligt alltså!

Söndagens inköp, vinterjacka och varmt pannband, nice!

utan popcorn...

Söndags film utan popcorn? NEEE, glöm det :)



Söndagsfilm!

Nu blir det strax söndags film, men inte vilken film som helst. Jag ska kolla på Mulan!
En disney klassiker som jag och många andra glömt.
och jag blev så sugen på att se denna i fredags :)


helger ska fyllas med äventyr!

Haft en del att göra i helgen, eller rättare sagt inte suttit vid datorn. I fredags var vi hos Anton Wirsen, chillade mest, groggade lite oså. I lördags var jag med erika åt tacos hos henne, och vi gick ner till elin och kollade på film & efter det åkte jag på en fest i gyttorp. Uppdaterar mer i kväll, ska ner på stan och träffa Carro!


Jag och Carro i fredags, innan vi drog till Anton.
Träffade Jocke och åkte bil en sväng med honom ju :)

fotgodis, eller ögongodis?

Himla snygga, festliga skor. Speciella & stilfulla!
Finns på shestore(.se) för 1499.

morgonkaffe

Jag kan inte börja min dag på ett bättre sätt. Men däremot är jag as trött om jag inte får mitt morgon kaffe och det förstör fram tills lunch. Men nu sitter jag med det i handen, dock är det dags för lite smink. :)



Pigg och glad, jo kaffe såklart!

lite av min vardag

Tänkte göra ett inlägg om lite produkter jag använder i min vardag, slängde ihop ett litet collage snabbt. Så här innan jag ska sova alldeles strax. Skönhetssömn är viktigt, mycket viktigt.. Annars får man använda en jävla massa produkter. ;)

Mitt shampoo och balsam heter Joico, det är för torrt hår. Förr använde jag för mycket platt/locktänger. 440 kr för både shampoo och balsam. Bilden nere i högra hörnet.

Har också en hårinpackning, inte den bästa dock. Schwarzkopf för kluvna och slitna toppar. Samma anledning där. Bilden uppe i vänstra hörnet.

Dag och natt kräm för ansiktet. Man får jätte slät och len hy, as nice! Märket är av Oriflame. Typ 179kr burken? Bilden högst upp till höger.

Ansiktstvätt, Clearasil. Man känner verkligen skillnad i huden, men jag fick massa pupplor i början. Finns att köpa på apoteket. Bilden i mitten, nere.

Body butter, en absolut favorit. Man får riktigt gosig hud av den, använder jag till hela kroppen förutom ansikte och händer. Där använder jag speciella krämer. Favorit doften är för tillfället Wild Cherrys(vilda körsbär), muma. Bilden längst ner till vänster.



JAG HAR BLIVIT KÄR!

Precis vad jag vill ha, en hund som har levt halva sitt liv. Jag älskar boxrar, skulle helst ha en boxer. Och jag hittar den här ur gulliga boxer korsningen, men som har kvar typiska boxerdrag. Helt kär, en udda färg och hur vacker som helst.

GE MIG!


föreläsning 19 november

19 november ska vi ha en föroläsning. Med ingen mindre än Niklas Johansson som filmade "I rymden finns inga känslor". Ska bli riktigt intressant. Vi får den här möjligheten eftersom våran lärare David faktiskt var lärare åt den här killen när han gick på gymnasiet.

Nicklas Johansson har också filmat en musikvide åt Petter. Jag tror att det är låten "Inga problem".

As nice eller vad säger ni? ;)




iphone 4

Funderar skarpt på att köpa mig en iphone 4. Har alltid velat ha en iphone, ska man inte satsa på det bästa liksom? Observera att detta endast är en tanke, den som lever får se liksom :) 
Hissar i alla fall, iphone. Speciellt iphone 4! ;)



Ett rosa glitterskal till och jag hade dött... AV LYCKA!

skönhet på fingertopparna!

Vill så gärna fixa naglarna, men vart finns orken? Jag nöjer mig med mina så länge och målar dom en snabbis, att ha målade naglar gör att naglarna inte går av lika lätt. Fast mina naglar har någon symtom på att endast gå av på min vänsterhand, det fattar jag inte...

Kolla vackra naglar! <3


Vet ni vad?

Jag måste nog gå ut och trampa upp lite fotspår sen :')

hiss&diss

Hissar!
Duntäcken, är det inte det bästa?
Levande ljus, så här i höstmörkret.
Myskvällar!
Bra filmer.


Dissar!

Sura, griniga människor som slänger skiten på folk runt omkring.
Kylan!
Tunga väskor.
Att pendla, man hinner inte hem innan det är kolsvart.


Skotips för studenter bland annat.

Ett mycket bra köp för de som studerar. Stilrena men ändå snygga, lite klassiga skor från skopunkten. Jag gillar skopunkten för de gör skor med god kvalité men också ett bra pris!
249 kr, riktigt prisvärt.

sex and the city & julmust?

Avslutar i alla fall min dag på det bästa sättet jag kan, men sängen, min tv och sex and the city. Med en bonus, JULMUST! Jag älskar julens festliga måltider, godis och fika. Man äter samlade, man har en gemenskap på julen som inte existerar annars.
Även om jag ogillar julen eftersom jag inte kommer bra överens med familjen. Alla vänner är upptagna osv. Jag däremot älskar att fira jul med mina släktingar, men de bor så långt bort...
En mjuk tröja på detta, nu är allt perfekt!

blogg torka

Varken ork eller lust att blogga just nu. Så jävla mycket som händer eller inte händer som borde hända just nu... But that´s life you know.

Annars har världens bästa Emma Cedergren varit och hälsat på ifrån Nässjö. Det tror jag att jag behövde lite, världens knasigaste boll som får mig långt utanför "normalskalan"!
En bild på mig och älskade emsan!



Jag älskar dig din tokstolle, så tomt utan dig!

RSS 2.0