Hetaste klätterställningen i stan

Har varit uppe och passat barnen i pershyttan idag. Precis som igår sitter jag lugnt o fint medan 3 och 4 åringen klättrar upp och ner, till höger och vänster på mig. Dom är ju för söta, dom små trollungarna! ❤


Fredags på sjukan

I fredags var jag på sjukan för att prata lite med min läkare samt ta lite prover för att se om jag måste fortsätta äta mina mediciner. Men det slutade även med skalpeller och en spruta, och vips så var jag av med ett födelsemärke på ryggen. Skönt faktiskt.
Fick även en kommentar över mitt blodflöde som var väldigt bra. Synd bara att man läcker så mycket blod efter att man fyllt några rör med blod.


Dagens frukost

Potatissallad, ett kycklingspett med tomater och en festis blev min frukost idag. Det är sånt som händer när man inte hinner på morgonen.


Tankarna går..

.. Till våran älskade Åsele familj, det svider i hjärtat när jag ser denna artikel. Gud, saknar som lite! Världens öppnaste och mysigaste människor.


Måndag igen..

Men när man är arbetslös finns det inte mycket att göra. Man bara segar, hehe. I natt satt vi och spelade pokemon ett gäng, vi kollade också på lite "spökprogram". Jag tycker det är så himla spännande och intressant när vanliga människor går in i hus och filmar oförklarliga saker.
Mössan sitter på ihop med mina myskläder.


Igår blev man lite vackrare!

Nya naglar och två nya hål i örat, känns fräscht. Kul att bli lite snyggare, vem tycker inte det?


Hår & Nagelbandet - Erikas Skönhet

Hänger hos Erika på jobbet som även fixar Annas naglar. Vill så gärna fixa mina det är ju så snyggt!! Och självklart är Erika duktig. Kanske åker in i morgon vem vet?


Utflykter och äventyr

Idag har jag varit ute hos Anna och vi har varit ute och virrat i skogen. Haft en helt jätte mysig dag, trött som bara den nu!!
Har bland annat varit på fläskberget och sett en stor älg tjur! Det är inte varje dag inte.


RSS 2.0