Dagens shopping!

Ni kommer även få en update angående nya saker/kläder jag har köpt!
Dagens shopping blev en nyårs klänning, lack/party- jacka till det. Även ett halsband, som jag möjligtvis ska ha på mig i morgon och en klämma till håret. En liten favorit grej, snygg och enkel. Och den är självklart snyggast i brunt!





- klänningen har en tydlig dragkedja i ryggen, rätt snyggt faktiskt!



- halsbandet har en klar guld-färg. Vilken tyvärr inte syns på bilden.

Kvar att göra tills nyårsafton!

- Köpa cigaretter.

- Slinga håret.

- Duscha & bli nyårs fräsch.

- Fixa naglarna.

- Fixa tomtebloss, raketerna blir för farliga.



Riktigt dålig update!

Och nu är jag påväg att bli sjuk?! Jag mår i alla fall fruktansvärt dåligt fysiskt, inte så kul. Idag måste jag hitta nyårsklänning, eller låna en av en kompis. Jag är sjukt stressad.
Nu ska jag i alla fall trycka lite tacos, och fixa lite...



Ge mig låga, vackra naglar som håller!

Mina naglar går bara av känns det som! Blir så ledsen, och lösnaglar sliter så mycket... Har i alla fall en fransk manikyr på nu som emma gjorde på mig här om kvällen. Himla snyggt, men jag vill att naglarna ska vara långa, som när man har gele naglar typ.


Nu blire fix!!

Nu ska jag klä på mig, sedan blir det ute kväll? eller vad ska man kalla det ?
Det blir i alla fall tre par leggings ikväll! Kallt som ... ah...





Här har ni min nya klocka som är ca en vecka gammal :)

ny mobil, lyckliga jag

ÄNTLIGEN EN NY MOBIL, så jävla skönt! Det blev en vit htc wildfire. Köpte även till sånt här plast skydd till skärmen & en mobil ficka. Så imorgon ska jag kolla efter skal om jag inte hittar något ska jag beställa hem. :)





God jul!

Jag hoppas ni har haft en riktigt god jul! Min jul glädje försvann när jag hade fyllt 9 tyvärr, så numera är jag mest bara deppig under julafton. Jag blir så otroligt uttråkad, blir så himla ensamt! Men om jag är själv hemma gör det inget, men när jag är med familjen och dom försöker skapa "julkänsla" bryter jag ihop.

God jul på er i alla fall! & hoppas skinkan smakade bra ;)



min mor läste mina tankar!

As nice, blev kinamat. Jag åt en wook med typ allt i? Räkor, biff, kyckling och alla grönsaker där till. Mycket gott och uppskattat. De andra åt typ friterad kyckling vilket jag inte alls var sugen på! Kändes för fett för idag alltså...

- 26.6 är inte okej!

Svinkallt ute, tog en promenix med erika och var även hos henne en sväng. Nu är jag tillbaka hemma och har satt på en till tvättmaskin. Blir att fortsätta städa lite, men sedan ska kvällen spenderas i soffan.
Förhoppningsvis läser min mamma mina tankar och kommer med kinamat!



Jag har en himla rolig onsdag, eller?


Present från Maja

Tänkte visa vad jag fick av Majsan när jag fyllde också. Himla sött :)

Ansiktsmask, hårinpackning, Body Scrub och en fin flaska kopparbergs cider!


paket med posten

Idag fick jag ett paket i brevlådan, intressant va?!?! Var en sen födelsedagspresent från min faster och kusin i Stockholm. Mycket trevligt med paket ;)





Det var tofsar, gulligt men jag undrar vart jag ska hänga dom?

micromat

Är alldeles för lat idag, så det blir micromat. Är väl inte det godaste, i sånna fall skulle jag föredra mat man bara slänger in i ugnen. Men livet är hårt!

Idag blev det klyftpotatis, snitzel, ärtor och campingjonsås. Helt ok!

Nu blir det kväller!

Gå ut på en cigarett, snuskig som jag är. Sedan ska jag tvätta av sminket och krypa ner under mitt älskade duntäcke! Det är nog det bästa, upp klockan 9 imorgon. Lagom sent!

julgran

Jag har fått en julgran! Igår kom Linneas morfar och hämtade oss när vi skulle ut till bergmanshyttan och sova där. Han hade med sig en julgran till mig, och hur glad blir jag inte? Så idag har jag pyntat granen. Och gran som luktar så mycket jul! Super mys.

JB-gala idag också i dag & imorgon julavslutning på folkets hus i örebro. SKÖNT!



födelsedagspresenter

Tänkte börja med att visa några saker jag fick när jag fyllde :)
Vi slapp gå till ica också för mamma kom hem med ostbågar och cola till oss! Gulligt.

Lovikavantarna är handstickade och i äkta ull, man kan ju inte har skit vantar!

tårta, idag igen!

Tårta till frukost idag, mycket gött! igår så åkte jag och linnea på fest i Järnboås med pomme. Ganska trevligt faktikt, blev älskad av en orange katt som satte sig i mitt knä/på min axel hela tiden, en kattegoja var det. Blev lite käk på max i Örebro under natten osv.
Men nu ska vi snart till ica och shoppa lite gott!

Ska nog färga håret på onsdag, kanske??

godereftermiddag

Seg dag idag. Men nu ska vi fika lite hemma, jag ska äta lite av min tårta som vi åt igår. Den var riktigt god, precis som jag vill ha den. Senare blir det att åka ner på stan och köpa lite fin dricka, man måste väl fira att jag har fyllt!



Den var så fin och söt liten tårta allt, från konditori vasa!

make a deal with myself?

Ska "sluta" röka när vinterlovet börjar, och för att detta ska gå igenom ska jag ge mig en belöning. Vilket betyder en piercing tror jag! Nice?!?!

 

Dålig update pga att vi haft bergatrollens julafton, och att jag också har fyllt år idag!


diesel

hittade mina diesel jeans idag. Så jag är ganska glad, men hade dock bråttom så jag råkade rycka för hårt. Nytvättade och stela = dra inte försnabbt, för hårt... Får väl sy fast det igen det är ju bara en liten skit skråma liksom :). Är i alla fall lycklig över att dom har hittat tillbaka!





Mina ända ljusa jeans faktiskt. (y)

fish&chips

Himla gött vare, ibland är jag stolt över mig själv när det gäller matlagning. Haha, även fast jag inte gjorde så mycket! Dock ingen tatarsås som är klassiskt till fish and chips, men remouladsås fick duga! Nu är det i alla fall desperate housewives.

Vatten? helst inte

Är inte så förtjust i vatten faktiskt, om det inte kommer ur en flaska. Och mjölk är väl inte så kul att dricka heller, därför är lättdryck himla bra. Håller på med mat nu och har blandat en lättdryck, muma.


En favorit!

mobilfunderingar

Tänkte skaffa en ny mobil antagligen efter jul, då jag är så himla trött på min och fram för allt Sony Ericsson. Så jag har kollat på två olika LG touch mobiler.
Men eftersom min moster har en iphone 3gs kanske jag ska ta den så länge tills nästa år då jag tänkte köpa en iphone 4 med abonnemang. Eftersom det abonnemanget jag har är bundet tills nästa september.

ett glas julmust + ung & bortsämd

För att jag förtjänar det!



+



Huvudvärk, näsblod och sår i halsen

Jag känner mig nog inte helt 100 alltså, men krasslig har jag ju varit även om det är bättre nu finns det mycket små saker kvar. Bland annat att jag blöder näsblod någon gång varje dag, samma sak med mina sår i halsen som blöder minst en gång om dagen. Nu har jag även haft huvudvärk sedan klockan 15, inte ok!


Jag och Linnea, med våran hälsning sedan i lördags; BORSTA TÄNDERNA!

Min älskade säng, plus min älskade tv =

KAN INTE BLI BÄTTRE!
Blir nog en film kväll idag, eller? -Försöker komma på vad jag vill se? ... Jag vill nog inte kolla på film egentligen, men är krasslig... Lite sämre idag än igår. Har ju mina underbara, älskade "saker" som jag värderar väldigt högt!



en favorit har kommit fram ur garderoben

En favorit tröja som jag hade för några år sedan har kommit fram ur sitt gömställe. Väldigt enkel, lite mer rockig än normal kanske. Snygg och stil ren.

hur är det idag?

Jag vet faktiskt inte, hostan har blivit värre. Bröstsmärtorna är tillbaka, de jag får av mycket hosta. Inte så himla kul, så idag blir jag sängliggande tror jag. Sex and the City filmen, min otroligt sköna säng, duntäcke, matlåda - potatisgratäng & kottletter. Rena lyxen idag, kan man kanske säga?


Sooooova?

Skulle vara så himla skönt att krypa ner under mitt älskade duntäcke! Snart, snart...


kymani marley

Det märks vilka gener han har. Jag älskar honom, så nu blir det att lyssna på hans underbara musik för att sedan sova. Riktigt bra dag idag!


onsdag som kändes som torsdag

Jag hoppades verkligen att det var torsdag i morse, men nej, två skoldagar till denna vecka! PLUS nationellt prov i Matte B på fredag, scary...
Jag och Linnea sitter hemma hos mig, vi har kollat på tv och mullat.
Nu ska vi snart sova, i guess.
Bild från skolan idag :) då vi ägnade lite tid i studion!

sallad är godare än godis

En stor skål med sallad måste ju vara det bästa! Nyttigt och hur gott som helst. Åt sallad idag till maten, med grekisk salladsdressing. Mums... ;)


Söndagsmys, det sitter aldrig fel!

Sitter i sängen och myser, det ska jag fortsätta göra resten av dagen, men ikväll blir det nog en kvälls promenad och en varm dusch efter det. Inga fel inte.
Nu ska jag fortsätta kolla på gråt-filmer.

Eftersom min dator krånglar blire cam bilder! haha
Ligger/sitter halvt som halvt, datorn ligger på magen/benen... Kan det bli slöare?

 


kvällsmys

Idag blev det kvällsmys efter att jag hade kommit hem strax innan klockan tolv. Lite godis och julmust sitter ju inte fel så här nära in på andra advent, nu är det ju faktiskt andra advent. hihi! Och en julfilm nu under dessa juletider sitter ju inte fel. :)





Grinchen, finns det en bättre julfilm? Ingen jag kommer på just nu i alla fall!



Nu ska jag borsta tänderna och sova.

min dator har problem

... NU BLIRE GHOST!!!
Får ghosta datorn på måndag... Drygt med en dator som laggar och är allmänt dryg. Ghosta säger vi på John Bauer när vi omformaterar datorerna, och lägger in våra program på nytt (alla adobe pogram, photoshop, dreamweaver, premiere bland annat).

Inköp idag från när jag var nere på julmarknaden.



Munskölj, med massa fluor & cigaretter. (OBS, rökning är äckligt. och jag vet...)



En ny julstjärna som hänger så fint i mitt fönster :)... Mysigt!

Julmarknad

Varit julmarknad idag här i lilla Nora, det är tyvärr inget att hurra för som vanligt. Har i alla fall tillbringat dagen på marknaden med Linnea och hunden Luna som Linnea vaktar i helgen. Nu sitter vi alla hemma hos mig, eller Linnea och Luna ligger i soffan.


Luna och Linnea är nog de sötaste soffliggarna ;) ...

update ang. önskelista


Ett par solglasögon har tillkommit!

Ännu en kväll som lider mot sitt slut...

Denna kväll är nära sitt slut, jag har just målat naglarna(med ljusrosa nagellack;)) och nu ska jag studsa in i badrummet för att tvätta ansiktet. Idag har jag även städat(!!) och slingat håret, ni får väl dom bilderna imorgon. Godnatt!

Levande ljus och en godis skål, kan det bli bättre?

En dag som denna som är snorig och jävlig kan det nog inte det!


biblioteket, eeh va?

Idag har jag varit på biblioteket idag, sjukt... Har i alla fall lånat böcker, vad gör man annars på biblioteket liksom? Böcker angående ett reportage jag ska gör i skolan. Imorgon blir det att läsa igenom, eller kolla igenom alla böckerna.
Böckerna handlar om Nora.
Alla är böcker är gamla. Några på gammelsvenska till och med!



Bilderna från höger sida: Nora kyrka innan den byggdes om ca 1881.
Gula villan på alntorps ö för himla många år sedan!
Rådmansgatan, för minst 100 år sedan.
Översta bilden i minsta boken på högra bladet föreställer en skolklass från i början av 1900-talet tror jag. I bakgrunden ser man skolan som jag faktiskt har gått på ett år!

önskelista, ny version

Detta är mitt resultat i att försöka göra en önskelista, den är tyvärr inte så realistisk eftersom jag inte kommer få en hund eller iphone. Eller det är vad jag kan säga till 98% säkerhet. När man aldrig får det man önskar dig är det svårt att göra en realistisk önskelista.

16 grader i köket

Just nu är det 16 grader i köket, det är riktigt kallt för att vara inomhus. Men när jag gick upp idag var det bara 16.3, det är hemskt kallt här inne. Dock är det - 17.3 ute, bbrrrrr...

Vad ska jag sätta på önskelistan?!

Nu börjar det bli tajt med önskelistan, endast 15 dagar tills jag fyller ju. Sedan är det julafton också. Jag har satt upp 2 saker som jag vet att jag inte kommer få än så länge. Kommer bara inte på vad jag vill ha, det är jätte svårt!


Svårt att önska sig smycken eller kläder, jag är hemskt rädd att det blir fel då.
INTE MIN ÖNSKELISTA PÅ BILDEN!

december&sjuk

Klart så lyckas jag bli sjuk den 1 december, jag som har lyckats hålla mig frisk så länge. Idag blir det nog lite fix hemma tror jag.
För några timmar sedan blev det lunch, jag gillar studiedagar. Det betyder att jag lagar mat i pyjamas. För övrigt blir det en massa te idag, det sitter fint i min irriterade hals.
Stekt potatis kryddat med paprikakrydda, vitlökspeppar och aromat.



Med hemgjorda pannbiffar och gräddsås.



Och pyjamsasbyxorna är på!

RSS 2.0