Jag har fortfarande ingen dator...

Åh, jag blir så trött på det. Men ni kommer så fort som möjligt bli uppdaterade igen om vad som händer i mitt liv, som till exempel shoppingen idag. Vad tror ni jag har köpt nu?

Fick inte min dator idag...

Eftersom att datakillarna inte var där de brukar. Jag får helt enkelt klara mig idag också. För att roa mig tar jag en sten-godis och sen drar jag ner på stan för att träna. puss'

Snygga stenar!

Det ser ut som stenar och känns som stenar.
Men det var godis! Min mor är allt bra lurig av sig ibland, haha...

Mammas dator -

Min dator är trasig, hoppas den är lagad tills imorgon. Detta är anledningen till att jag inte har kunnat blogga i helgen. Hoppas ni kan förlåta mig så skriver jag mer i morgon ♥.
Tröttchey93 ska skriva personligtbrev nu, Cv't är klart!

Hemkommen från friluftsdag

Min klass är galen, det är det ända som behöver sägas ♥. Efter det tog jag en runda på stan och tänkte att jag skulle köpa en liten sak till erika eftersom hon bjuder på trevligt sällskap och lokal ikväll. Väldigt snällt av henne såklart! Sedan har hon haft så mycket i sommar och kan behöva lite uppmuntran och uppskattning. Hoppas hon blir glad.
Sitter också och funderar vad jag ska ta på mig ikväll, strumpbyxor och mörkt sminkad. Mer?



Snart är det slut på uteserveringa, sorgligt nog.. /påväg ut i en skrattattack

skoskav, inte bra

Ligger här o lider med skoskav, friluftsdag i morgon och nu har jag bestämt att jag åker dit och stöttar min klass. /tar mig i kragen. Inget slarv med skolan nu sista året! Nu blir det väl att släng sig i duschen för att sedan mysa ner sig i sängen!



En bild ska ni väl ha också! haha

Snart helg

Men det blir inte så mycket ledigt.. Nu sitter jag hemma hos erika och kollar på Ullared. Ska strax till statoil och shoppa lite, vad man nu kan shoppa där. Plus att Rocky(erikas katt) sitter på min gamla pizza? Vi ska nog springa och sola nu också.. /blekfisar
Skippar nog skolan i morgon o tar en dag off ;)

Surfar runt lite

Och råkade hitta ett par skor jag gillade som man kanske ska köpa till vintern. Behöver ju nya vinterskor, eftersom att jag inte har några?!



Eller... Jag får se hur de ser ut irl!

tiden springer iväg

Och jag har inte hunnit äta än så det är på gång, en kebabtallrik från BerraBurra. Eftersom jag har blivit så sen med maten vet jag inte om jag hinner springa idag, men det ska jag nog kunna lösa vid 22?



Vilar upp mig

Ligger i soffan och vilar, ska ta en spring runda sedan. 21.oo blir det Efterlyst som har säsongs start ikväll. Pyjamasbyxorna har redan åkt på... / tröttchey



eftermiddags gott

Ramlösa Jordgubb & Lime och vattenmelon tärnor, mums!

Levande ljus och filtar

Dags för att lägga till höstmys i vardagen? Jag ska köpa mig en ljuslykta och en säng kappa. Nu är det ju inte så långt tills min huvudgavel till sängen kommer, och jag fick också hem en värdecheck från mio på 250, inga fel!



Vuxenpoäng!

Började skolan idag, mitt sista år nu! Men det som har gett mig riktiga vuxenpoäng är att jag har startat ännu ett sparkonto och skaffat internetbank. Skönt att har fixat det, och nu ligger jag och degar i soffan. Stannar nog här ett tag det förtjänar jag.
Måste ta en spring runda senare i alla fall, det är ett MÅSTE!

Imorgon börjar man jobba här på västkusten!

Ligger här i soffan och små snackar bloggar med erika, fast det är väl mest hon som sköter snacket. Det blir att gå upp tidigt i morgon 08.30.. eller jag tycker det är tidigt på grund av min dygnsryttm. Jag får väl skylla mig själv och om en vecka drar skolan i gång då går bussen 7.15. Jag tror jag plockar fram min bok nu innan jag gör mig själv för deprimerad... puss och hej leverpastej

En vacker augusti natt

Och här sitter jag igen, nu är det inte långt kvar tills jag börjar blogga som vanligt igen(dvs helst varje dag;)). Saknar det faktiskt, väldigt skönt att bara få skriva av sig.
Jobbat hela sommaren, men nu åker jag för sista gången iväg och jobbar i Göteborg! Ska bli riktigt skoj, och jag kan inte säga något annat än att jag kommer sakna det. Har riktigt roligt när jag jobbar, och många helt underbara arbetskamrater. Tråkigt att inte kunna träffa dom på fritiden eftersom alla är bosatta i Göteborgs området, förutom Erika då.
Bild från Uddevalla och fjordfestivalen, på mig, Erika och Simon. Vi tog vars en smirnoff ice och kollade på när Drängarna! Lite suddig bild va, men det gör bara saken mer spännande...

RSS 2.0