Slutkörd

Tror att tröttheten efter sommaren är här! Det har ju varit fullt upp hela sommaren, kanske förtjänar en vila. Har i alla fall övningskört lite med mamma. Kanske blir ett körkort snart, vem vet? Man kan ju alltid hoppas!


Trött människa, pigg katt

Sitter och gnuggar mig i ansiktet, katten hoppar och skuttar med sina leksaker. Imorse vid 5 tiden vaknade jag av att hon bet mig i fingret, då var det playtime! Kryper kanske ner i sängen med en bok, låter ju inte fel.

Bjuder på en egobild sen i fredags, jag vet att ni älskar det!!!


Min uppmärksamhets kåta kisse

"MAMMA TITTA PÅ MIG", skriker hon ❤


Mums med lax

Blev god mat och gott snack! Nu väntar kvällen och Jessi fyller 19! Whoop whoop


Kissekatt

Då är min kisse bebis hemma, det är ett jävla liv på nätterna dock. Men hon är ju bra söt!


CocaCola light

Har dom inte skaffat för coola burkar? As grymma jue! Haha


Svårt att hålla sig vaken

Gud jag bara somnar hela tiden... Så nu sitter jag upp och försöker hålla mig vaken, och jag kan lova att det inte är lätt!!! Men vad ska jag göra idag tro?
Bjuder på lite nyvaken bild!


En riktig frukost

En ordentlig frukost skulle väl vara den bästa starten på dagen? Men jag hamnade liggandes i soffan under en filt. Tar igen mig lite, kanske behövs det med. Frusen och jävlig som man är!


På väg hemåt

Nu sitter man på tåget, lite sliten. Huvudet dunkar och halsen värker, men vad gör det? NU SKA JAG HEM!
Saknar dock alla mina vänner på västkusten redan, så sorgligt att lämna dom.. <3


Mys @Lindas

Filmkväll och fin middag, eller ja McDonalds! Vi tar det i alla fall lugnt efter allt jobba här nere i Göteborg!. Blir lite sorgligt att åka hem för i år. Kommer sakna alla, man blir så splittrad. Jag har vänner här och jag har vänner hemma. Men vad vill jag? Vem vet vad som händer med mig, men jag vet att jag har vänner som består. Sånna som känner mig hur väl som helst, oavsett hur länge jag känt dom så står dom mig varmt om hjärtat.


RIKTIG MAT

Ätit riktig hemlagad mat för första gången på över en månad, sen i början av juli. Helt sjukt! Gick hem till mamma och blev bjuden på kryddiga köttfärsbiffar, svamp&löksås, grillade majskolvar samt champinjoner och grönsaker. Så himla gott, nu ska jag sova som en gris! Mmnhm


Gekås, Ullared & Skrea Strand, Falkenberg

På väg hem efter att ha varit i älskade Falkenberg och på älskade Skrea Strand. Så mycket kärlek, så mycket bra minnen. Dock åskade det som bara den i natt på havet, mysigt och läskigt på samma gång. Vi var ju bara tvungna att gå ner och kolla på åskvädret från strandkanten.
Även blev det Ullared och Gekås, vilket betyder att jag är några tusen fattigare, men helt klart värt det!
Även kom jag fram till att efter en heldag på Gekås, förtjänar man en stänkare eller två.. Kanske ännu fler!


Snart hemma

Bara ca 25 mil tills man är hemma nu, ska bli så skönt!! Dock åker man till Falkenberg imorgon så mycket vila blir det inte. Men det ska bli fruktansvärt roligt. Igår blev det lite finare middag med fläskfilé och potatisgratäng på en restaurang i Härnösand. Mycket gott, och med lite god drick där till!


Vindruuuuuuvor

Göttar oss på jobbet med vindruvor. Har ju inte mycket att göra precis.. Jävla väder det blev, men nu lyser solen igen. Den svenska sommaren är här, haha.


Mysigt väder

Nu kom åskan, och regnet så klart. Vilket betyder att försäljningen är död. Får sitta och vänta på bättre väder, hade ju varit mysigt att lägga sig i husvagnen och kolla film. Ingen ide att stänga än om vädret nu blir bättre.


Ledighet och sol

Det är det jag är utan denna sommar! Oftast så är det ju regn eller moln speciellt när jag är ledig.. Vi fick en soldag i Kungälv, och då skulle vi åka mot nästa festival. Nu lyser solen här i Luleå och vi sitter som alltid i vagnen och väntar på kunder. Snart lunch i alla fall, gött!


RSS 2.0