Mobilblogg - Förlorad tid

Ikväll har jag kollat på massa bilder sedan jag var liten. Pappas flicka, jajemän! Inser också hur mycket jag saknar min farfar som gick bort den 27 november 2002, min reaktion på hans bort gång var hemsk o jag minns hur jag låg på golvet utanför mitt rum skrikade o gråtande. Jag var helt förstörd. Han var en väldigt viktig person i mitt liv och jag önskar att jag hade fått ha honom vid min sida längre. Samma sak med min morbror som gick bort i en bilolycka 3 januari 2003. Livet är verkligen för kort. Min morbror var endast 23 när han gick bort(om jag minns rätt). Glöm inte att ta vara på era nära och kära för det är det viktigaste ni har!

Är hemma efter första jobbrundan

Rockstad Falun och Sweden Rock fick starta min Langos Turné. Nu sitter jag och kollar sängstommar bland annat eftersom jag funderar på att köpa ny säng. Blir inga lyx grejer, vill lägga mer pengar på en riktigt ordentlig kontinental säng!





Detta funderar jag på att köpa; stilrent, enkelt och bra pris!

Åååh, solglasögon...

Vill ha ett par wayfarer tror jag(bilden, lite coolt med färg), och ett par pilot med brunt glas. Vem vet kanske kommer hem med ett par solglasögon i morgon, hihi.




RSS 2.0