Dagens vill ha!

Chihuahua! Så sjukt söta. Om jag skulle köpa en liten såndan här sak skulle jag köpt en tik. Jag vet inte varför med det är vad jag skulle valt. Går dock fram och tillbaka om man skulle köpa långhårig eller korthårig... Idag vill jag ha långhårig!
(De två nederstabilderna är samma vovve)

tv3play

Det är det som står på schemat. En välförtjänt vilodag, behövdes minst sagt. Men nu är det bara två dagar kvar sen är det helg. Bara att härda ut de sista dagarna...



Mobilblogg - Direkt från sängen

Har en liten katt som sitter och glor på mig, och jag ska inta viloläge. Blev inget gym idag inte, för seg. Det får bli nya tag i morgon i stället.


Mobilblogg - Hemma!!

Lång dag i skolan idag. Jag har slängt i mig en macka och nu sitter jag i soffan. Har varit och är helt slut i huvudet idag. Ska ta Ipren och lägga mig en stund då även huvudvärken har krupit fram.


Mobilblogg - Dålig-blogg-dag

Har faktiskt inte hunnit med idag... Först skola, sedan frisören, shopping, hem, somnade, vaknade och gick till Zumban. Kom hem några minuter innan nio bara att fixa något att äta sedan placera sig vid tvn och dhw! Men nu ska jag och min lille isbjörn sova så jag orkar blogga lite mer i morgon ;)


Shopping 29/11

Kavaj från Vero Moda, sjukt snygg är den! 399,95kr.



En enkel, men snygg topp. 179,95kr. Även denna från Vero Moda.



Baksidan av toppen är helt i spetstyg.Den är inte kort i ryggen, bilden är orättvis.

header pyssel

Fick en förfrågan om jag kunde göra en ny header till en vän. Så nu har jag gjort två alternativ, sedan ska hon få komentera om hon vill ändra något. Kul att man blir tillfrågad.

Shopping 26/11 del 2

Bokhylla, korgarna och de tre ljusstakarna till höger.
Ljusstakarna står i fönstret som ni såg i ett tidigare inlägg.



24 vanliga ljus och 24 doftljus. (Dessa är större än vanliga värmeljus)



Byråinredning, 2 av varje storlek(6delar).

Mobilblogg - Måndag morgon

Sitter och äter frukost nu. Det är helt sjukt vad trött man är, lite snorig också som grädden på moset. Men vad ska man göra? Slutar i alla fall rätt tidigt idag!


mysdress

Det var nu dags att plocka fram min mysdress. Jag ska gosa ner mig i sängen till en film med lite naturgodis och vanilj CocaCola. Muma! Nu är det bara att välja film...



Mysdressen är egentligen mer lik ljuset eller stenarna i färgen på bilden.

Julpynt

Jag pyntar inte så mycket, har inte riktigt plats. Men en julstjärna måste man ju ha. Några levande ljus är ju också bra för julkänslan. Längtar tills jäg få lägga mig i sängen!
Ser ni mitt läskiga ansikte i fönstret?

Shopping 26/11 del 1

3 par Frank Dandy hipsters, 90kr/st ord. pris 180kr/st.



Topp av märket Vila, 150kr ord. pris 350kr.

Mobilblogg - Mekar

Eftersom jag blev utelåst hämtade Chrill mig på stan. Sedan åkte vi ut till Daniel i gyttorp med Niclas och så har vi varit där och druckit kaffe och mekat bil. Dock har inte jag mekat så mycket(jag inte kan bilar).


Mobilblogg - Köar @IKEA

Snart klara bara kön kvar, sen Marieberg Gallerian.


Mobilblogg - On My way to Örebro

Sitter i bilen in till Örebro. Ska bland annat till synsam, IKEA och Marieberg Gallerian. En bokhylla ska med hem! Sen kanske man ska söka lite jobb? Vem vet...


födelsedagsfirande

Sitter och kollar och smygplanerar mitt födelsedagsfirande. Mat, dryck, krog och limousine står på schemat om det blir som planerat. The Lounge, limousine och sedan Villa Strömpis?









Me and Mr.B

Nu har jag och Bob(Marley) placerat oss i sängen, myskväll på gång. Välbehövd vila på G!

Fredags-skjorta

Visste ni att traditionen med skjorta på fredagar går väldigt långt tillbaka i tiden. Bönder bar skjorta på fredagar för att det snart var helg och då ville man vara lite finare. Denna tradtion upprätthåller min klass. Tycker det är en väldigt rolig traditon som är lätt att upprätthålla.



Dagens outfit: Lilarandig skjorta från Riley - Tröja från Esprit - Jeans från Levis - Klocka från Regal

räksallad och hårfärg

Efter räksalladen körde jag i lite hårfärg i håret, så nu säger jag farväl till utväxten. Usch den var så hemsk... Bra att få det ur världen. Nu blir det kaka och kaffe med min mor och Mats.





gymmet avklarat

Bara att slänga sig i duschen. Sedan ska man äta lite räksallad och plugga lite historia var det tänkt. Tända lite ljus på sovrummet och mysa ner mig. Feels goooood!



ingen snö till jul

Det lutar åt det hållet, läste en artikel om det nyss. Vill ha snö till jul!!! :(



"Om inte vädret ändrar sig vad pratar folk om då?"

Storbloggare som förebilder

Jag tycker det finns två storbloggare som man kan se upp till. Dom har kommit någon vart i livet, dom är framgångsrika. Deras bloggar handlar inte om vad dom har utan vad dom är och har blivit. Allt handlar inte om pengar, alkohol och märkeskläder.


Klicka på bilden för att komma till bloggen


Klicka på bilden för att komma till bloggen

tillfixade köp

Blev bara jätte fel när jag shoppade i måndags, jag kom hem med fel borste från Make Up Store och jag hade betalat 119kr förmycket när jag betalade mitt volympulver. Men nu är det till fixat så nu tänkte jag visa er dom eftersom jag inte visade i måndags.





Psykodynamiska perspektivet

Ett väldigt intressant ämne må jag säga, har placerat mig på golvet intill sängen för att plugga lite. Psykologi är det som gäller och ska precis börja på VG uppgifterna.



Min studentmössa!

En tjuvkik, men nu är det inte långt kvar. Det är helt sjukt att det snart är dags...









Självkänsla genom träning

Att träna påverkar inte bara din kropps utseende även ditt mentala utseende, om man kan beskriva det så. Detta gör att vi ser bättre ut i andra människors ögon.

- När du mår bra ser du bättre ut
När man tränar producerar vi fler måbra hormoner som dopamin, serotonin och endorfiner. En människa som mår bra, ser atomatiskt mycket bättre ut än en människa som mår dåligt.

- Du blir piggare
Man säger ofta att man vill behålla glöden, livsglädjen. När du är piggare får du en större livsglädje och när du är piggare får du mer energi att göra roliga saker och detta gör oss mer intressanta som människor.

- Din utstrålning
Du ser fräschare och får en härligare utstråling, det lyser mer om dig. Detta kan leda till att du sticker ut ur mängden, men verkligen på ett positivt sätt. Här syns glöden tydligt.

- Komplimanger
Detta är ingenting som endast du kommer se, folk i din omgivning ser det. Visst ska man endast träna för sin egen skull, men det finns inget fel i att få komplimanger för sin träning. Detta är en väldigt rolig del i processen som faktiskt sker, visst kan detta ta ett tag innan folk ser. Du kommer inte lägga märke till din utvekling på samma sätt som de som finns i din omgivning eftersom att du ser processen steg för steg. Men dom kommer se, och även om alla inte säger det till dig så säger dom det till människor i din omgivning.
Ett exempel på ett sms jag fick: "Värst vad sportig och snygg då såg ut då din hurtbulle! (:" En komplimang kan göra enorm skillnad, och vilken motivation man får att faktiskt fortsätta av detta. En komplimang av en klasskompis, lärare, arbetskamrat. Allt kommer höja ditt självförtroende och din självkänsla.

- Tränad VS Otränad
Även om du inte tränar dig smal, eller satsar på viktminskning så får du en snyggare kropp. Den är mer sammanhängande och kommer inte vara lika "sladdrig". Du får snygga kurvor istället för fettvalkar. Du kommer även bli mer säker på din kropp. Det är jag, även om jag endast har gått upp i vikt under tiden jag har tränat nu under hösten så ser jag skillnad.







Endast du kan bestämma om du är nöjd med din kropp eller inte, förändra dig inte för att någon annan vill det.

En celsius till psykologin

Ska strax avsluta och göra mig i ordning inför gymmet. Göttans! /Nöjd-chey



Go BlondinBella, goo!

Så himla klok människa! http://blondinbella.se/lagg-din-energi-ratt/, ett inlägg som är otroligt väl skrivet och läs värt! Tänk om man kunde bli lika framgångsrik och smart som henne en vacker dag. Det återstår att se...



Dags för plugg

Har brett ut mig över golvet i sovrummet för att plugga lite. Skulle gjort det under eftremiddagen, men jag tvär däckade i soffan. - NOT GOOD Men det går inte att göra ogjort.



Folk som förändras

Sjukt trött på människor som verkligen förändras på grund av vilken pojkvän dom har. "Pojkväns-beroende" tjejer förändras mellan pojkvännerna. Alltså, de förändrar sig för att killen ska vilja ha dom. Det är ett fruktansvärt pinsamt beteende.
Självklart kommer många ändra på sina prioriteter, men detta beror inte på att dom ska ändra sig för att deras pojkvän ska vilja ha dom. Mer att när man är ett par så delar man näst intill på allt, och då gäller det att kompromissa. Men inte att ändra sin personlighet.

Anledningen till att jag skriver detta är för att jag verkligen skäms för min "vän". Det har gått så långt att till och med min mamma påpekar det. Det är patetiskt, tänk på det.



Imorgon...

Tisdagen den 22 november tänkte jag göra ett litet inlägg då jag skriver om självförtoende, komplimanger och utstrålning. Missa inte det! Jag ser i alla fall fram emot det.

Galet trött

Fattar inte att man kan vara så här trött? Jag var jätte pigg ett tag mitt på dagen men nu är jag mer som en levande död. Det blir i alla fall Fitness boxning 19.15, när jag kommer hem ska jag duscha och placera mig i sängen. Jag längtar ihjäl mig!



Måndags-shopping

En motsvarighet till tröst-shopping är alltid måndags-shopping, måndagar är den mest deprimerande dagen i veckan då helgen är slut. Blev lite fel köp och ett köp som jag fick betala förmycket på så jag måste tillbaka imorgon och byta grejer, jätte irriterande.



Mascara från Isadora, går som reklam på tv just nu. 139kr



Nytt puder från Isadora, efter som jag inte fått tillbaka det jag lånat ut. 145kr



Genomskinligt nagellack, stärkande. 69kr



Kakeyeliner från Make Up Store. 175kr



Hårspray 2st 299kr(ord. pris 249kr/st) & värmeskydd 99kr(ord. pris 219kr)

Använd läppsyl

Jag har väldigt stora problem med mina mungipor som ständigt spricker på vinter. Jag kan inte prata normalt(måste ha munnen halv stängd), inte äta normalt och jag får absolut inte skratt när dom har sprukit! Använd läppsyl. Min personliga favorit är försvaretshudsalva från apoteket, men eftersom apoteket nu har flera olika företag så finns det inte alltid. Men det finns ofta alternativ, och köp dom stora! Dom försvinner inte lika lätt.



Ett exempel på försvaretshudsalva kopia, men funkar lika bra.

Mobilblogg - Söndagsmys

Levande ljus, melon, Ramlösa och Sex and the City the movie. Kan inte bli ett bättre avslut på denna vecka plus att jag får sällskap av katten.


Kafferep

Tar en paus i allt städande och rensande, hoppas ni har en bra söndag. Jag är i alla fall sjukt nöjd med min insats idag, blev dock inte iväg till gymmet något. Men man kan ju inte gymma varje dag, och jag behövde verkligen städa och ha mig.




Mobilblogg - Söndags frukost

En redig frukost på söndagar är ju en bortglömd tradition. Mackor, lite grönsaker, äggröra, kaffe. Mums


husmor levererar!

Idag har jag gjort hemmagjort potatismos för första gången, och alldeles själv. Det är ju sjukt lätt?! Jag har alltid trott att det ska vara jätte svårt, men icke sa nicke.



Det ser till och med OK ut! incredible

Mobilblogg - Seg idag

Gymmet har i alla fall blivit avklarat, tvättat, duschat och lagat mat. Nu får vi se vad kvällen har att erbjuda, måste hänga tvätt bara. /trött husmor


Julkalender

Det är något som jag aldrig skulle kunna växa ifrån! Men jag är lite gammal för den som går på tv, och jag vill inte äta choklad ända fram till jul. Då tänkte jag om man ska unna sig en från The Body Shop, hade varit jätte roligt men är det verkligen värt det?

Luxury 800kr(värde 1100kr)
Deluxe 1000kr(värde 1500kr)
Ultimate 1200kr(värde 2400kr)


filmkväll

Ligger i sängen och kollar på Cop out, är lite små seg. Lite naturgodis och CocaCola vanilj, det är bara och njuta. Har den regeln att jag endast får dricka läsk och äta snacks på helger. Försöker hålla mig till det, och nu ska jag också försöka minska läsk intaget.





Dagens kvällsmat!

Revbensspjäll, kycklingklubba och kokta grönsaker. Satt bra fint. Dock orkade jag inte allt...

Måbra, tips

¤ Träning
Träningen gör att du kan hantera stress bättre, du får mer ork och när du sover så sover du bättre. Man får ett starkare immunförsvar och bättre koncentrationsförmåga. Bättre humör och framför allt ökar produktionen av måbra-hormoner som till exempel endorfiner.  

¤ Bra mat
Att äta rätt är otoligt viktigt eftersom det är maten   som ger oss näring, efter att du har ätit ett mål dålig mat är det stor risk att du blir hungrig snabbt igen. Är du en allergiker, ät den maten du tål! Det gör otroligt stor skillnad, eftersom jag är glutenallergiker vet jag hur man faktiskt blir sämre av att äta fel. Jag äter fortfarande fel men jag äter betydligt mer rätt än vad jag gjorde innan och skillnaden är enorm!

¤ Undvik alkohol
Jag kommer aldrig påstå att man inte får dricka alkohol, men det är väldigt onyttigt framför allt. När man tänker efter hur mår vi av alkohol? Man spyr, man tuppar av, man mår illa... Och inte mår man heller bra dagen efter, minnesluckor, ångest och illa mående. Jag tycker det är helt ok att dricka då och då, men det är inget jag rekomenderar människor att göra varje vecka.

¤ Undvik rökning
Själv har jag varit beroende av rökning, vilket är något jag aldrig vill bli igen. Du förstör inte bara lugnorna utan också din kropp. Om jag till exempel tar en cigarett efter ett tränings pass då kan jag känna hur det nästan "slår ut all min träning". Det känns som den förstör träningen. Det går inte att beskriva känslan men det känns som att träningen är förgäves. Du skadar bara din egen kropp och även dina nära och käras. 

¤ Vila och sömn
Att vila är jätte viktigt, man måste komma ihåg sig själv och inte bara tänka på alla andra. En bra nattsömn och en vilodag i veckan rekomenderar jag. En dag fylld med me-time. Kanske man inte behöver ha en heldag men du ska ha möjligheten, för du måste vara din viktigaste prioritet.
Även om det är jätte skönt att ta en powernap på eftermiddagen, ta aldrig mer än 30 minuter om du måste. Du förstör din dygnsryttm och det blir endast jobbigare för dig.



Mobilblogg - Bussen

När man åker kollektivtrafik så går det åt otroligt många timmar till att vänta och även åka. Jag åker ungefär dubbelt så lång tid med buss som jag skulle gjort med bil, det är sjukt... Aja, jag är i alla fall på väg hem, så himla skönt med helg!


Imorgon...

Imorgon tänkte jag lägga upp ett må-bra inlägg, vad jag gör för att må som bäst. Våran hälsa ska vi leva med hela livet och även psyket. Att ha en god fysisk och mental hälsa är det mest värdefulla i livet, enligt mig. Du kan aldrig fly från eller lämna dig själv, så ta vara på dig!

Dagens kvällsmat!

Ikväll belv det taco-köttfärs med gul paprika och tomater. Salsa och Créme fresch med vitlök i vid sidan av. Mycket godkänt. Har i alla fall varit på gymmet och kört 60 minuter cross trainer och ben press, känns riktigt bra idag. Dock har jag redan krupit ner i sängen!

Mobilblogg - Krasslig

Känner mig seg och allmänt nere typ, förkylning på gång tror jag, så jag gör det enda rätta och bäddar ner mig i sängen med lite fetaost och oliver. Bättre dag i morgon? Vi får väl hoppas!


Mobilblogg - Avslutar dagen

Ligger nu i sängen efter träningen och dhw. Ska läsa lite psykologi och kanske några sidor i boken om jag hinner. Imorgon har jag heldag i skolan, men ändå är onsdagar en av de dagarna jag ser mest fram emot.


En Celsius, tack!


Dagens lunch!

Det var ett tag sedan jag åt men vad gör det? Snart är det i alla fall dags för Zumba. Jag har sovit i soffan hela eftermiddagen - Not good. Så jag får träna skiten ur mig(bokstavligt talat, ska träna tills jag kräks) så att jag hinner bli trött tills det är dags att sova...

Mobilblogg - Skyndar hem

Sitter på bussen hem, hungrig som vara den. Läser lite för att fördriva tiden... När jag kommer hem ska jag i alla fall laga lite lunch.


Värsta pojkvänsakademin

Ligger i sängen och kollar på Värsta pojkvänsakademin, har varit på gymmet och kört fitness boxning. Har ett glas vatten breve sängen som jag ligger o smuttar på, det är nyttigt och bra. Ska sedan lägga mig och läsa lite i boken och försöka sova tidigt.



Dagens vill ha!

 

Sminkpalett med massa ögonskuggor! Tycker det är jätte svårt att välja och köpa ögonskuggor, en sminkpalett är alltså perfekt du får många färger och kan välja ut favoriter. Samtidigt kan du variera din sminkning mycket, annars brukar det bli mycket samma sminkning om man endast har ett par få ögonskuggor så att säga. Jag skulle vilja köpa en sminkpalett i butik, men jag vet faktiskt inte vart det finns. Alltså är internet mycket lättare.


Mobilblogg - Skoldagen är slut

Så nu sitter jag på bussen hem, åker nog direkt hem. Sedan måste jag springa ner på bibliotek för att låna en roman på engelska som vi ska läsa under engelska c kursen.


Så söt!


Slut festat

Nu ska jag inte dricka alkohol på ett tag. Jag behöver fokusera på skola och träning just nu, plus att jag vänder så på dygnet. Förlorar den bra rytmen jag hade. Det är bara att börja om och kämpa på, hoppas på en lyckad träningsvecka och även en lyckad skol vecka. Tar en vecka i taget. En vit månad kanske? Behöver också lite me-time känner jag!





Dagens vill ha

Pumps! Dessa pumps är av märket Aldo om jag minns rätt.

Lyckat resultat på maten!


Nu ska jag smälta maten en stund, samt försöka plugga. Sedan så får vi se om jag ska bege mig ner mot gymmet en sväng, eller man kanske ska ta en jogging runda... Eller så kanske jag stannar hemma och läser lite vem vet, men den som lever får se!

Matlagning!

Konstigt nog så njuter jag av att laga mat till mig själv, är det normalt? Om jag har en köttbit eller en kycklingflié så tycker jag det är skoj. Testar lite olika kryddor och har mig. Så idag bjuds det på kycklingfilé som tillagas i ugnen. Kycklingen har ett lager med soja blandat med vatten på, plus kryddor.





Kryddorna jag använde till kycklingen

Brunögd?

Bruna ögon till blont hår är rätt snyggt, allt är liksom inte bara ljust. Bruna ögon ser ofta mycket djupare ut än till exempel blåa. Funderat mycket över det, men aldrig kommit fram till varför...

Dagens kvällsmat

Det bästa med att vara ensam hemma, är att man får göra sin mat själv. Då vet man alltid att det blir något gott, så idag gjorde jag en typisk Felicia-måltid. Alltid lika trevligt.



Även lite rödtjut så här på lördagskvällen!

Rysningar

Att se denna blid kan inget annat än att påverka en. Den är lycklig samtidigt som den är så himla sorlig, när jag såg den på aftonbladet fick jag rysningar i hela kroppen!


Klicka på bilden för att komma till artikeln.

Frukostdags!

En lördagsfrukost med frökusar, basturökt lönneberga skinka och en kiwi. Samt ett glas o'boy för att lyxa till det och verkligen utmärka att det är helg. Dags att hugga in!



11-11-11

Det har varit ett datum som jag kommer att minnas som dagen jag fick Herr Vit. Glaaaaadchey



Fredags shopping

Veckans belöning kan man kanske säga? Alltid kul att komma hem med något nytt, oavsätt vad. Jag kan gå och köpa en påse naturgodis och fortfarande känna en enorm lycka över det.





Ny foundation från YSL, 455kr.



En gratis prov med parfym fick jag också, score!

Mobilblogg - Dags att åka hem

Nu har jag varit i skolan, på Telia och kicks. Sitter jag på bussen med mina kalla händer och ska slå på lite musik och bara njuta!

Kvinnor som är sin egen inkomstkälla

Detta är några kvinnor som jag beundrar, själv skulle jag en dag gärna bli en person som kan tjäna pengar på att göra något jag älskar och något som jag är riktigt bra på. Denna talang har jag dock inte hittat hos mig själv än. Men jag insperaras och tänker mycket på vad jag skulle kunna eller kanske skulle vilja göra en vacker dag. Detta är saker som att skriva, kanske författare. Ett Café som satsar på glutenfria bakelser och mackor med mera, då jag själv är glutenallergiker och finner det mycket svårt att gå ut och äta en sallad eller ta en fika. Det är till och med svårt för mig att gå till en pizzeria då de ända alternativen jag har där är kebabtallrik eller pommes. Men efter alla dessa år så äter jag mycket med gluten i, jag har börjat försöka av ta från detta så mycket jag kan men det är som ett beroende. Precis som om jag vore beroende av gluten, och denna känsla vill jag inte att andra allergiker ska få uppleva. Men samtidigt skulle jag vara nöjd som kassör på Ica.



gymmet&duschen✔


soffliggar-felicia

Nu ska jag slänga mig i soffan och gotta mig en stund, riktigt trött efter en lååång skoldag minsan. Men jag har fått en del gjort i alla fall, vilket är mycket skönt! Mmmhm



Sängen väntar

Krypa ner i sängen under mitt stora, varma duntäcke och bara gosa ner mig! Go'natt

Blev ändrade planer

Kunde inte sitta still, så jag tog en jogging runda på 34 minuter och nu sitter jag i soffan med ansiktsmask och kollar på efterlyst. En fel fri onsdag må jag säga, är bara nöjd med livet!





Nu har jag bestämt mig

Och idag hoppar jag över gymmet, känns mer efter längtat att gosa ner sig i soffan idag. Det ända kravet jag har på mig själv är att träna minst 4 dagar i veckan. Så länge jag håller mig till det så är jag nöjd. Och självklart när jag sitter och skriver detta startar Biggest Loser på tv'n...



härliga onsdag!

Onsdagar är de lättaste dagarna i skolan, har nämligen samhäll på förmiddagen och psykologi på eftermiddagen vilket är två ämnen som jag verkligen tycker är kul. Just idag har jag börjat på en uppsats om gatubarn då vi sysslar med barnsrättigheter under förmiddagen. På psykologin gjorde vi minnes test och sedan kollade vi på en film och läraren bjöd på Oreo's.





En mysig solnedgång, erbjöd dagen som började med dimma


Dagens fångst

Första påsen
Med ett skal innuti



Andra påsen



Med ett skärmskydd innuti

@ school

Engelska C hela förmiddagen, sedan ska jag till digital inn(Apple butiken i Örebro) uppe på stan och köpa lite grejer. Förhoppningsvis kommer min efterlängtade iphone i morgon!



Nu börjar halsen strejka!

Hoppar över träningen idag, ser om det blir bättre tills i morgon. Har legat i soffan sedan 14.00, känner mig inte helt kry som sagt. Tar en lugnkväll, med en bok eller en film kanske?



Dagens klädsel

Avslutar veckan med ett glas julmust och en film

Måste säga att det är ett bra slut på lovet. En lugn kväll behövs verkligen ibland. Har ju även nästan helt nytvättade lakan, jag har bara sovit i dom en natt och dom luktar så gott!



TIRED AND ABOUT TO GET A COLD

Trött, tröttare, sjuk?

Dragit på mig en förkylning tror jag, jätte seg och mår inte 100% bra. Men vad gör det? Ta det lite lungt, inga vilda lekar men träningen ska jag i alla fall gå till!

De tre viktiga, den kommande veckan:
- Träna!
- Skolan.
-Ta hand om mig själv.


Att uttrycka sig i text


drar till gymmet, biff

Ska även handla lite mat på vägen hem och så, så jag lovar att uppdatera senare! puss'

Fredagbiffar

Gick ner till Erika, kaffe och en halv apelsin. Sedan gymmet och fredagsbiffa! Inga fel, nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan är det bara att dra på sig kläderna osv, för sedan ska man traska iväg till Anna en sväng. Känns bra idag.

shopping 2/11 del 3

Nu tar vi det sista då, "tema hälsa & skönhet". Är riktigt bra på kategorinamn.



Träningskläder fram, tröja ord. pris 199kr och byxor ord. pris 399kr.
Paket pris; 399kr.



Träningskläder bak.



Shampoo, balsam och en färgbomb. Köper alltid salongs grejer, räcker längre och är mycket bättre än det man köper på matbutikerna. Rekomenderas, eftersom jag sparar pengar på att köpa salongs shampoon med mera eftersom de räcker mycket längre.

Shopping 2/11 del 2

Lite fler bilder på det jag köpte igår, detta vill jag kalla för "tema vardag".



ENORM väska från Lundbergs, 399kr. Så ny får jag plats med dator & gymkläder mm.



Detaljbild på väskan.





Tiamo skor, mocka & fodrade. Ett favoritmärke! 699kr.

shopping 2/11 del 1

Blir för mycket att visa upp allt som jag köpt samtidigt, så här har ni "tema toppar".



99,50 kr, ord. pris 349kr.



100kr och 199kr, ord. pris 299kr styck.



199kr och 199kr.



199kr och 259kr.



30kr, ord. pris 99kr. Hårspännen 20kr. 30kr, ord. pris 99kr.

Shopping dag

Har shoppat så jag nästan blir rädd för mig själv, men har köpt mycket bra saker. Även med hjälp av en god vän. Tack för idag Erika! Trevligt sällskap med supersyn för kläder.





Glutenfri Räkmacka från Java, inget jag rekomenderar!



En Vanilj Latte & hembakad chokladboll(med hemligt recept?) från Levi's Café eller vad det heter. Ligger i alla fall i Gallerian Vågen


Goooooodmorgon!

Uppe med tuppen, slänger i mig en kopp kaffe för att sedan ta gymmet. Guld!





Sängen väntar!

Efter Zumba, en lång dusch och massa andra roligheter. Dagen avslutas med lite läsning eftersom jag just börjat på en ny bok. Det är bara att läsa på så man kommer in i handlingen!

Paket!

Jag hade tydligen fått ett paket, och det är ju alltid kul. Nu blir det att byta om och traska till gymmet. Hoppas man hinner smälta maten man nyss åt på vägen ner.



snabb påfyllning av magen

En RedBull och en Goodlife bar, det sitter fint det! Sen blir det att fortsätta städa med mera.



1 November

Och jag börjar denna november morgon och månad med att starta en tvättmaskin! Trevligt med lite reda kläder i november, hihi. Jag behövde tvätta lite träningskläder och sånt. Nu har jag placerat mig i soffan, men ska nog lyfta på rumpan min och göra lite frukost. puss'



RSS 2.0