Två goda vänner

Två vänner och jag hade film- och myskväll igår. Så vi tre delade på min 160 säng i natt, och i morse när jag gick upp så upptäckte jag att de låg och delade täcke, så gulliga!



Carolina Gynning - Glaskollektion

Funderar på om man ska köpa på sig Carolina Gynning's glaskollektion, eller kanske köpa en del. Men ska jag köpa en del, vilka glas ska man då välja? Champangeglas, vinglas? hmm...





Nedrebilden är lånad från Carolina Gynning's blogg.

Gymmet är avklarat

Gjort klart gymmet för idag, känns helt okey. Vet med mig själv att jag kunde ha presterat bättre! Stack och solade med Erika sedan, har glömt att kolla om jag fick någon färg?!



Nora Kraft & Kondition, bild lånad av madebyerika

Godmorgon fredag!

/orkar inte skriva, sovit jätte dåligt. Fast hann med en bra dröm! See you later ;) .. puss'

födelsedagsfirande

Eftersom min plastbror fyller 21år så blir det lite firande. Thaimat och tårta, dock äter inte jag tårtan eftersom att de köpte en blåbärstårta... Typiskt min mor. Tur att det finns julmust!



Blev en liten ute runda

Nu dricker jag en riktigt kall Celsius, sedan ska jag ner på gymmet. Även förbi posten och hämta ett paket till min mor. 18.00 ska jag vara på gymmet, så ska strax röra mig.







Röker Kenza?

???

Idag blev jag 7000 kr fattigare, fantastiskt

Känns riktigt j*vla bra, kan inte längta mer!!! En vit Iphone 4S 32gb, ska det vara så ska det vara. Men räknar inte med att den kommer hem så snabbt - måste hinna köpa skal och skärmskydd och massa saker innan den kommer. Ska man täckna en försäkring också?



protein & CLA

Sen kanske man ska ta sig en powernap ;) vem vet...

Morgontrött

/Skulle kunna somna över tangentbordet... kämpar för att hålla mig vaken!

flygande tefat

En stor svaghet för mig, och inte jätte mycket kalorier. En påse, 19 tefat, 73 kcal. För att vara godis är det lite, tror jag i alla fall. Det är as gott i alla fall!

Mina tankar snurrar runt som en orkan

Har verkligen jätte mycket att tänka på, och jag vet inte vad jag känner för det heller? Åååh, det är så sjukt irriterande och förvirrande att inte veta vad man tycker och känner.. :(

super bra app

För den som vill ha koll på vad den äter, kalorier och kanske gå ner i vikt. Använd er av Shape up club, skaffade det idag och jag verkligen älskar det!!



Dagens lunch

Ett stekt ägg, en köttbit(någon oxfilé grej) och broccoli.

/tjockis ångest


Mitt paket har kommit!


Lunch dax

Men för tillfället orkar jag inte laga mat, placerar mig i soffan en sväng i alla fall. Sedan ska jag se om jag hinner med att sola idag, är ju blekare än en vitlök...



Om ni gillar att läsa bloggar, men gillar skvaller lite mer...

http://juicygossip.posh24.se/, all viktig information om stor bloggarna!

Märks att jag inte är kry

Förkylning på gång, kroppen hänger inte riktigt med. Har till och med glömt att läsa alla bloggar. Och det är liksom inte en eller två bloggar, det är 40 stycken! Men jag tror jag kollar lite snabbt och smyger mig tillbaka till soffan sedan...



Hittade en jätte gullig vovsing, njut av den ni!

shopping sugen som bara den!

Åka och shoppa imorgon kanske?

Dags för frukost

 

Lite protein ska nog sätta fart på mig, I hope!


Tidig kvällsmat

Och jag är för lat för att laga något också, så det blev lite mackor och te.



Nätshopping?

Jag vill så gärna köpa saker, men jag försöker hålla fingrarna i styr och låta bli...









Dessa grejer var det bra priser på @Nelly, inga favoriter kanske men helt klart saker jag skulle klicka hem bara för att jag vill ha något.

Dagens lunch


Tröttsamt

Jag älskar verkligen Örebro, trivs otroligt bra där och så vidare, men det är väl så man ska känns för sin hemstad. Men våldtäckterna har gått överstyr nu, det är ingen som ens bryr sig om att läsa det i media snart? Så uttjatat, vid nästa försök bär någon skära av p*nisen på han, så vi slipper höra detta dag in och dag ut. Läs Aftonbladet senaste artikel HÄR!






Kvälls te

Efter lite kvälls te är det dags att krypa till sängs och läsa några rader i vanlig ordning. Go'natt



Dags för träning


Celsius
VS

Celsius



Sofi Fahrman

Hennes blogg är jag helt besatt av. Gillar att hon kan klä sig väldigt "ledigt" men ändå se stilfull ut. Skulle kunna läsa bloggen 20 gånger om dagen, om hon uppdaterade så ofta. Ta er en titt på Sofis Snapshot, hon bloggar för Aftonbladet och där finns också Sofis Mode!





Elsas Mode, Elsas Värld och nu kommer även tredje boken av Sofi Fharman som heter Elsas Hemlighet. Har funderat på att köpa böckerna men det har inte blivit av.

Tro och Religon

Eftersom jag läser en bok som har ganska mycket med tro att göra så funderar jag mycket på just det. Men jag vet faktiskt inte vad jag tror på. Jag tror inte på att Gud finns överhuvudtaget även fast jag kanske gärna vill ha en tro. Att ha en tro är ett hopp som aldrig kommer suddas ut, eller?



Tro, Hopp & Kärlek är inget nytt, men vad betyder det för mig?

Frukosten är serverad

Protein shake och lite vindruvor ska nog hinna slinka ner. Det jag ska undvika idag är att krypa ner i sängen, jag är så himla frestad. Det är verkligen ruggigt ute idag, brrr..



Klockan bara tickar iväg

Har ju suttit upp och pluggat, men nu får det vara nog. Jag kryper ner i sängen!



Och tydligen är det bara Egor som uppdaterar på Twitter

Söndags tradition

Efter en lång vecka med träning med mera så blir det i vanlig ordning en ansiktsmask. Minst en gång i veckan tar jag ansiktsmask för att fräscha till mig lite, och det känns alltid lika bra. Jätte skönt att komma från gymmet, ta en dusch och sedan slänga på sig en ansiktsmask.



Mat och nu blir det gymmet!

Satt himla fint med mat, nu byta om och sedan gymmet!

En pepparkaka och ett glas CocaCola, tack!

Slår mig ner i soffan en sväng kanske. Om det finns något bra på tv. :)



Fick med mig denna goding hem. Och GRATTIS på 1 års dagen Silkes Bageri & Café!

Solen skiner!

Det är så härligt att gå upp och se att solen skiner. Sitter här och ska dricka upp mitt protein, sedan ska jag ner till Silkes Café & Bageri för att prata lite med Erika och dricka lite kaffe så här på söndags eftermiddagen. Alltså blir det mycket promenerande idag för ikväll ska jag också ner på gymmet!



Gjorde en beställning på gymgrossisten i fredags, detta blev hem klickat!

Traditioner

Min och min fars tradition är att alltid ha ett gosedjur som ligger någonstans i lägenheten. Detta gosedjur hittar man oftast i kylen eller frysen och han heter Kicke. Han håller även på att tappa huvudet. En röd filur som Erika lämnade hos min far för en herrans massa år sedan.



Vart är Kicke?

Lagat lite mat!

Äta lite, sen får man se. Kanske tar en sväng till gymmet? Hade ju varit skönt!



Jätte dålig cambild, hittar inte min kamera?!

God eftremiddag!

Sitter vid datorn i köket och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Eftersom tvn inte går att starta i vardagsrummet. Batterierna i dosan är ju borta. Så himla typiskt!!

Ibland blir det inte som planerat

Men vad ska man göra, nu sitter jag i alla fall hemma. Ska nog krypa ner i sängen med en gobok. Vad skulle jag annars göra? Men helt ärligt ska det bli väldigt skönt!



Någon som är sugen? Jag vet att ni är det, puss'

snabbmat ala Felicia & strax blir det träning

Ja, man har sitt eget sett att se på snabbmat. Nu ska jag och Anna träna, sedan ska jag till Erika som ligger och har ont och gråter. Så hon ska få sig något gott som jag köpt också.
Buffalo wings & potatissalld, lite bättre än pizza!

Åååh jag är så trött

Har faktiskt inte gjort något idag, bokstavligt talat. Men jag ska till gymmet, och kanske hitta på något annat skoj ikväll. Så jag lovar att hålla er uppdaterade! puss'




Skojar inte om jag säger att det är likt mig, fast jag har lite mindre skägg.

visste ni att...

... idag har jag haft på mig mina finsockor! Min mamma har stickat dom, nätta och bekväma.



Dags för träning

Ska byta om och sedan springa ner till gymmet. Och vips så ringde Anna så man ska förbi henne och sedan följer hon med mig ner till gymmet, mycket trevligt.



Jag har så himla dålig humor...

Jag borde inte tycka det är skoj? Det är så himla kvinnoförnedrande, men jag dör av skratt... Plus att dom hade silikon redan på den tiden, amazing!

Det närmar sig helg

Jag kan nog inte längta mer efter helgen, men jag har ingen aning om vad jag ska hitta på?.. Har iallafall varit på möte i skolan. Nu är jag hemma igen, tänkte slänga mig framför tv'n en sväng. Jag har ju så himla ont i magen. Sen så ska jag sätta mig ner och plugga igen.



Lite solsken gör själen gott!

18 par strumpor

Glömt att visa, köpt 18 par låga strumpor hälften svarta, hälften vita. 8 sport, 10 vanliga. Pilot solglasögon, svarta. Spegelglas, 89kr från ett företag som säljer sina produkter via tradera.





Solglasögonen var det dock en ytterst liten repa i, men självklart ska jag klaga och säljaren har skickat ett par nya så jag fick 2 till priset av 1, good for me!



Pluggar, pluggar och pluggar...

Det är inte så skoj, men jag ser fram steg. Små, men dom är bättre än inga. Varit på apoteket också och hämtat ut nya p-piller, skönt att det är gratis fram tills 25år i Örebro län.





Blev lite köpa ångest på apoteket, så ett läppsyl blev det också! haha

Kom ihåg det!


Vårdcentralen

Sticker ner till Vårdcentralen en sväng, bara för att det är så himla kul! Eller?



Spara aldrig bilder på "go-saker"

Det skulle passa bättre med "ond-saker"... Sitter och kollar lite bilder som jag laddade in idag från min kamera. Och det skulle jag inte ha gjort. Nu är jag så "gotti-sugen" att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kanske är okej att unna sig lite i morgon när man ska plugga och tvätta hela dagen? Åååh, vilken ångest. Kryper ner i sängen och drömmer lite istället tror jag.



Jag är så himla seg idag

Jag vill bara ligga i soffan och sova. Men det går ju inte! Jag får nog byta om och springa till gymmet snart. Måste ju få det gjort också, vill man vara fin då får man se till att träna också!




Mobilblogg - Möte

Sitter på möte med bitr. Rektor och strax kommer läraren Sofia. Önska mig lycka till!

Snart blir det fitness boxning

Grymt skönt, dock endast efteråt... Haha, man svettast som en gris! Okey, kanske lite mycket information där... Aja, jag ska helt enkelt slåss lite på gymmet med Erika. ;)


Åh, titta vad jag har hittat!

Jätte snygg pälsväst, funderar starkt på att köpa. Ser jätte härig ut. Jag hittar verkigen ingen som jag gillar, plus att jag vill ha luva på den. Alltså ser denna helt perfekt ut.



Dock inte en så vacker modell, haha...



Ja ni, spännande söndag

Det regnar som bara den, vad gör man då? Köper solglasögon?! Nu ska jag skärpa mig! Sängen väntar, en bok, lite gott naturgodis och CocaCola med en citronskiva får göra min kväll :)


hiss

Ekologisk mat, många ekologiska varor smakar bättre än den vanliga besprutade maten. Och förövrigt så har ekologisk lättmjölk den sötaste förpackning!



När Rocky är lugn är han en riktig pärla! ♡

Fast det kan ju vara mysigt att busa med han också, hihi. På bilden är det jag och Rocky i fredags, Erikas katt. Själv sitter jag här i soffan en morgon som denna med min egen!



Jag ser ut som en flintis, har uppsatt hår... haha

Hmm...



höstmörker & månsken

Igår gick jag och Egor en promenad på kvällen innan vi gick till gymmet. Alltid lika mysigt att prata med den pöjken. Det är väl det fina med hösten färgerna, mörkret och den lite kyliga känslan. När man känner att det är dags att börja använda en gosig halsduk.



Så långt bort, men ändå så nära

Känns som allt kretsar runt döden just nu. Många som dör, man läser ständigt om dödsfall.



Den här ingången till kyrkogården hade vi utsikt över från sovrumsfönstret i en stuga vi hyrde när jag var mindre. Ön heter Mollösund.

Ta vara på hösten

Hösten är nog den mest färgsprakande årstiden, jag tycker det är så himla vackert! Ta vara på den, innan våran värld blir svart vit med hjälp av snön.



sugen

Först blir det att laga lite mat, springa ner på stan och till affären. Sedan blir det gymmet!
Kanske ska köpa lite naturgodis, eller något gott...


Tre tröga, trötta, tråkiga dagar. De tre - t'na

Har varit lite segt på denna front, men vad ska man göra? Har gått en lång promenad med Egor idag, nu kollar jag på tv och letar efter resturanger i Örebro. Några tips?..







Ett alternativ

RSS 2.0